reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale pusto na tym naszym forum.Hallo gdzie sie wszyscy podziali:szok::szok::szok:
Naomi spala dzisiaj super az sama jestem w szoku.Moze wkoncu przejda jej te chisterie.Zabek pierwszy jest juz ciutke na wieszchu i jest coraz lepiej.
Zmykam sie kapac i na zakupy bo w lodowce niedlugo tylko swiatlo zostanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie i lece nadrabiac :tak:. znowu jestem sama (tzn bez meza, bo piotrek po prostu sie "balkonuje"). mamy w czechowicach etap jakiegos swiatowego wyscigu "kobiet na rowerach" i w zwiazku z tym maz musi byc dzisiaj i jutro w pracy :-(. ale za to wczoraj mielismy super wycieczke! bylismy na gorze zar (tam, gdzie jest to niewiarygodne miejsce) i nad jeziorem miedzybrodzkim. bylo fantastycznie! :-D:-D:-D

Domyslasz sie ze przez pogode odpuscilam sobie tego goryla
a my mimo, ze bylo zimno i co chwila popadywalo to ognisko zrobilismy :-D. piotrusia ubralam jak na sybir, przykrylam kocem i bylo git.
olafku, malenki! wracaj do zdrowia!
asiek- naprawde piekne zdjecie! i z czego ty sie na boga odchudzasz?!
oki, spadam, bo mama dzwonila, ze wpadnie za chwilke a u mnie taki bajzel, ze szok!
milego popoludnia! :-D:-D:-D

hej ja to ostatnio tylko czytam was bo nie mam weny na pisanie
1 maja byliśmy na festnie w Gryfinie i mały nas nieźle naciągnął te co mają starsze dzieci to wiedzą o co chodzi, eh te dzieci
wczoraj mała zasneła o 19 a my poszliśmy do sąsiada na grilla wiem co sobie pomyłśicie że zostawiłam małą w domku ale ona jak po kąpaniu zaśnie to praktycznie do 5 rano śpi bez kwęknięcia ale i tak co 15 minut zachodziłam do niej
wziąść jej nie mogłam bo coś jej katarek się rozwija i mam nadziejeże minie samo

a dzisiaj idziemy do nas do parku na dzień strażaka ma być taki wiejski festyn pokazy strażackie itp tylko dzieci mi posneły i musimy poczekać az wstaną

witajcie BBony (spodobało mi sie to okreslenie). U nas robi sie normalnie po remoncie i wlasciwie pozostal ostatni szlif. Jeszcze pozostal korytarz do remontu ale pozostawiamy to na okolice czerwca.

Przepraszam ze tak krotko i tylko o sobie, ale niebawem na dobre powroce na uzalezniajace lono BB. Ide zrobic obiadek jednemu takiemu maluszkowi.

witam kochane
cały ranek próbowałam się tu dostać ale coś nie szło:crazy::crazy:

dodałam kolejne zdjęcia na NK przepraszam że tak późno... myślę że to już wszyscy sprawdzie czy kogoś nie pominęłam...
ja też mialam dziś problemy z wejściem :-(no i dopiero teraz się udalo:happy:
a co do zdjęcia na NK to ja mam problemy z wyslaniem i niestety Mateuszka jeszcze niema

wczoraj mała zasneła o 19 a my poszliśmy do sąsiada na grilla wiem co sobie pomyłśicie że zostawiłam małą w domku ale ona jak po kąpaniu zaśnie to praktycznie do 5 rano śpi bez kwęknięcia ale i tak co 15 minut zachodziłam do niej
Nam wczoraj też sąsiedzi napisali smska o 22.30 że jak dzieci już spią to żebyśmy wpadli na jakiegoś drinka. Poszliśmy:tak:oczywiście D co chwile chodzil sprawdzać czy dzieci śpią:laugh2:no i caly czas spali a my o 1.30 dopiero wróclismy do domku a dzieci smacznie spali:tak:

a ja wpadam na sekunde i jeszcze zeby sie pochwalic!

Olo ma pierwszy ZABEK!!!!

Gratulacje pierwszego ząbka:tak:

u nas pogoda dzisiaj zmienna raz świeci sloneczko a za chwile sypie gradem:wściekła/y: ale po 16 troche się rozpogodzilo więc wykorzystaliśmy to i poszliśmy calą rodzinką na spacerek.:laugh2:

reklama
Olo gratuluje pierwszego zabka !!!!!!!!!!!!

Monia_l a masz moj adre mailowy na ktory powinnas wyslac zdjecie??

dziewczyny zauwazylam ze Julia ma takie dziwne policzki tzn. sa na nich jakby jakies błyszczace łuski ale nie sa one czerwone... juz kiedys na ten temat pisałyście ale nie wim gdzie, nie wiecie co to moze byc??

humor fatalny- zastanawiam sie nad zakończeniem tego związku- masakra :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry