Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. znowu jestem sama (tzn bez meza, bo piotrek po prostu sie "balkonuje"). mamy w czechowicach etap jakiegos swiatowego wyscigu "kobiet na rowerach" i w zwiazku z tym maz musi byc dzisiaj i jutro w pracy :-(. ale za to wczoraj mielismy super wycieczke! bylismy na gorze zar (tam, gdzie jest to niewiarygodne miejsce) i nad jeziorem miedzybrodzkim. bylo fantastycznie! 

a my mimo, ze bylo zimno i co chwila popadywalo to ognisko zrobilismyDomyslasz sie ze przez pogode odpuscilam sobie tego goryla
. piotrusia ubralam jak na sybir, przykrylam kocem i bylo git.

a ja wpadam na sekunde i jeszcze zeby sie pochwalic!
Olo ma pierwszy ZABEK!!!!

ja też mialam dziś problemy z wejściem :-(no i dopiero teraz się udalowitam kochane
cały ranek próbowałam się tu dostać ale coś nie szło
dodałam kolejne zdjęcia na NK przepraszam że tak późno... myślę że to już wszyscy sprawdzie czy kogoś nie pominęłam...

Nam wczoraj też sąsiedzi napisali smska o 22.30 że jak dzieci już spią to żebyśmy wpadli na jakiegoś drinka. Poszliśmywczoraj mała zasneła o 19 a my poszliśmy do sąsiada na grilla wiem co sobie pomyłśicie że zostawiłam małą w domku ale ona jak po kąpaniu zaśnie to praktycznie do 5 rano śpi bez kwęknięcia ale i tak co 15 minut zachodziłam do niej
oczywiście D co chwile chodzil sprawdzać czy dzieci śpią
no i caly czas spali a my o 1.30 dopiero wróclismy do domku a dzieci smacznie spali
a ja wpadam na sekunde i jeszcze zeby sie pochwalic!
Olo ma pierwszy ZABEK!!!!

ale po 16 troche się rozpogodzilo więc wykorzystaliśmy to i poszliśmy calą rodzinką na spacerek.