Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izabela, u mnie to samo. Też się dziś przez bzdurę poryczałam. No, a oprócz tego też przez to nieszczęsne karmienie:-(

Witam, mam nadzieje ze mnie pamietacie? U mnie wciąż kiepsciutenko z czasem, bo dla przypomnienia jestem w koncowej fazie przeprowadzko-remontowej. 80% pudel rozpakowanych, pralka chodzi 3 razy dziennie, a i tak daleko jeszcze do ludzkości.
Stasiek mi zaczyna raczkować! Doczekałam się :-) Samodzielnie siedzi tez, ale jakby nie interesowala go ta pozycja.

No i gratulacje dla dzielnego Stacha!!

Duzo zdrówka dla Olika, biedaczek serce mi się kraje na myśl o nim... Niech szybko będzie znów zdrowy i radosny. Cieszę się, ze już jest lepiej.Olo moj, biedaczek, po 30 zastrzykach..
Trafilismy do szpitala, bo dusil sie. Nie chce doslownie o tym pisac, ale widok przerazonego dziecka jest chyba najgorszym jakie moze byc dla Mamy... W tej chwili duzo, duzo lepiej... chociaz niestety skutki nieodpowiedzialnosci lekarki odczujemy dlugo... Bardzo chce miec to wszystko za soba. Obok lozeczka stoi karton z lekami.. Niezle.. w 3 tygodnie wydalam chyba z 1000 zlotych na rozne specyfiki, plus 10 zlotych za zastrzyk.. (ale na szczescie bede miala to zwrocone)
Czytałam w ostatnio Twoim Maluszku, że to nie prawda, że jeśli zęby później wychodzą to są zdrowsze i mocniejsze. Wszystko zależy od higieny i genów.

Czasami stwierdzam ze jestem za mloda zeby byc mama bo mam zaslabe nerwy i chciala bym zeby wszystko bylo idealnie.To jest straszne,az sama sie czasami siebie boje.
Bardzo sie ciesze ze transfer dom-praca przebiegl taka lagodnie...wyczuwam ze potrzebne byla ci ta zmiana mimo tesknoty za synkiem,Blimka, co?
nooo teraz moge przygotowac male co-nie-co bo wpada moja przeyjaciolka na pogaduchy. Nie skosztuję niestety winka ( antybiotyki) ale dobrej kawki nigdy dosc!:-)

:-):-) Hehe no z tym nawałem pracy to tak nie do końca, głównie to musiałam sobie wszystko poprzypominać bo to jednak wypada z głowy po 8 miesiącach nie trenowania. A ja jestem taka ze nie mogę się na niczym innym skupić dopóki nie jestem na bieżąco. Nie lubię jak mi coś nad głową "wisi"
Blimka no to ladne przywitanie zastalas w pracy-nawal roboty.A jak synek to tak dlugiej rozlace z toba i jak se radzi opiekunka???

Nikt nade mną z batem nie stoi hehe

Ja cały czas piorę, raz mu założyłam niewyprane (bo już kompletnie nie miałam mu co założyć) to dostał wysypki w miejscu gdzie mu się skóra z ciuchem stykała.Dziewczyny mam pytanie do kiedy się pierze nowo kupione rzeczy dla maluszka przed pierwszym ubraniem ?[ bo jak kupuje body to przed pierwszym założeniem zawsze je piorę i prasuję a moze by wystarczyło juz tylko przeprasować??????Czy należy jednak zawsze najpierw wyprać?]

Dobrze cię widzieć z powrotem

Pewnie, że się cieszę. Nie spodziewałam się, że tak długo się uda. Nawiasem mówiąc, to jeszcze karmię. Udało się, w nocy go ze 2 razy przystawiłam i rano raz.:-)hmm ja też ryczałam przez to nieszczęsne karmienie, tylko ze ja karmiłam jakieś 3 tygodnie z dokarmianiem... Więc ciesz się że miałaś możliwość karmić Maciusia aż 8 miesięcy. Mi się ryczeć chce na samą myśl że ja nie mogłam![]()