Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiek, śliczne masz zdjęcie w podpisie:-)

.Stasiek mi zaczyna raczkować! Doczekałam się :-) Samodzielnie siedzi tez, ale jakby nie interesowala go ta pozycja.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, buźka.
czesc, mam od cholery nadrabiania, ale chyba sie poddam. Bede wdzieczna za jakies streszczenie co bylo, jak mnie nie bylo...
Olo moj, biedaczek, po 30 zastrzykach..
Trafilismy do szpitala, bo dusil sie. Nie chce doslownie o tym pisac, ale widok przerazonego dziecka jest chyba najgorszym jakie moze byc dla Mamy... W tej chwili duzo, duzo lepiej... chociaz niestety skutki nieodpowiedzialnosci lekarki odczujemy dlugo... Bardzo chce miec to wszystko za soba. Obok lozeczka stoi karton z lekami.. Niezle.. w 3 tygodnie wydalam chyba z 1000 zlotych na rozne specyfiki, plus 10 zlotych za zastrzyk.. (ale na szczescie bede miala to zwrocone)
Z bardziej radosnych tematow, to dostalam becikowe, czeka nas chrzest w czerwcu, nie mialam efektu jojo po kopenhaskiej i od poniedzialku nowa dieta,
Mam nadzieje znow Was meczyc![]()
Hmmm ja na Marianne nigdy nie zdam egza bo o tej porze już smacznie śpie :-)

Dopiero mój wziął ją na pół na swoje kolano,walnęłam z całych sił i wypadł
Aż jej krewka z nosa poszła
Z tego wszystkiego zapomniałam jaki jest numer alarmowy z komórki
A ja zaufania do lizaków jakoś nigdy nie miałam i tym bardziej już teraz nie będę mieć
Dobrze że w odpowiednią porę weszłam do pokoju,bo stali jak osłupiali i nie wiedzieli co mają z dzieckiem zrobić
I chyba już Olo ma się dobrze????