reklama

Wrześniówkowe mamy

Widze, ze dzis swieci pustkami tutaj.Rano patrzylam, a nawet o pol strony nie uroslo :)

Ja bym sie nie martwila tym mleczkim kochana i nie badz zla na siebie!Zdarza sie, a przeciez to nie tragedia!Zrob mu kaszki, tak jak dziewczyny pisza, albo manny na wodzie..dzidzius nawet nie zauwazy roznicy!

reklama
Blimka zaszalałam właśnie kupiłam na allegro tę książkę:-)
To póxzniej napisz czy rzeczywiście jest taka zajmująca ;) Ja dopiero zamówie przed wyjazdem do Polski bo tutaj mi się nie opłaca za dużo by mnie przesyłka wyniosła...

No dzisiaj pustawo tutaj... No i się cieszę bo nie mam wielkich zaległości:) Wszyscy się weekendują
Asiek nie martw się mężem na pewno mu przejdzie, każdy czasem ma jakieś odpały...
mam nadzieję że nidługo będziesz mieć dostęp do zamkniętego:tak::tak:
Monia ja też ostatnio zapomniałam o mleku i kazałam opiekunce żeby mu dała kaszkę...

Dziewczyny zdobyłam ten film!!!! Napisałam do gościa, który wygrał aukcje, aby mi go odsprzedał a on ze względu na to, że nie jest kolekcjonerem to sprzeda mi ją!!!!! HURA!!!!!

A byliśmy u znajomych, ale ze spacerku nici lało jak z cebra!!!!

no i tylko ja jestem:-(:-(
znowu sie z moją pieprz.... mendą pokłóciłam (patrz mąż)
czasem myślę że posiada on dwa oblicza, jak jest wszystko ok to jest idealny, wspaniały ale innym razem...
ach jak już będę mieć dostęp do zamkniętego to wszystko opisze- może chociaż od Was otrzymam pocieszenie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Asiek nie gniewaj się,ale zapomniałam Cię wciągnąć na listę,a dziewczyny również nie przypomniały!!!!Już wysłałam Twoje zgłoszenie!!!!Może już jutro będziesz:tak:;-)Sorki!!!!

A ja już wykąpana,idę spać:tak:
Kolorowych snów Wam życzę!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry