tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
monia ni stresuj się ja bym ugotowała takie z kartonika z odrobiną wody i dodała kaszki manny albo takij dzicięcej, od jednego razu nic nie powinno się stać
u nas też pogoda pod psem się szykuje a wybieramy się do teścia na działkę i chyba będziemy w altance siedzieć
Agulka zajefajne te ciuszki i szkoda że jestem totalny bankrut to bym zalicyctowała i od ciebie i od etki i wogóle ale znowu łapie doła finansowego, raty kredytu rosną, ceny jedzenia (w szczególności, nabiał i wędliny) rosną w mgnieniu oka a moja wypłata niet, dobrze że B ma szanse na awans i wyższą pensje a i tak mnie przegonił o tysiaka a zarabialiśmy podobnie więc czekam aż będzie lepiej i oby było
wkońcu udało mi się uspać małą cos nie chciała zasnąć bo Szyma hałasował
a jutro ide do pracy i nie będzie lekko muszę podgonić roboty
u nas też pogoda pod psem się szykuje a wybieramy się do teścia na działkę i chyba będziemy w altance siedzieć
Agulka zajefajne te ciuszki i szkoda że jestem totalny bankrut to bym zalicyctowała i od ciebie i od etki i wogóle ale znowu łapie doła finansowego, raty kredytu rosną, ceny jedzenia (w szczególności, nabiał i wędliny) rosną w mgnieniu oka a moja wypłata niet, dobrze że B ma szanse na awans i wyższą pensje a i tak mnie przegonił o tysiaka a zarabialiśmy podobnie więc czekam aż będzie lepiej i oby było
wkońcu udało mi się uspać małą cos nie chciała zasnąć bo Szyma hałasował
a jutro ide do pracy i nie będzie lekko muszę podgonić roboty

Może macie ten film??? Może Wam się uda go znaleźć na necie. Wiem, że zawracam Wam gitarę, ale normalnie chce mnie szczyścić jak się dowiedziałam, że nakręcili ten film. Film jest na podstawie książki, którą kocham!!!!