reklama

Wrześniówkowe mamy

monia ni stresuj się ja bym ugotowała takie z kartonika z odrobiną wody i dodała kaszki manny albo takij dzicięcej, od jednego razu nic nie powinno się stać
u nas też pogoda pod psem się szykuje a wybieramy się do teścia na działkę i chyba będziemy w altance siedzieć
Agulka zajefajne te ciuszki i szkoda że jestem totalny bankrut to bym zalicyctowała i od ciebie i od etki i wogóle ale znowu łapie doła finansowego, raty kredytu rosną, ceny jedzenia (w szczególności, nabiał i wędliny) rosną w mgnieniu oka a moja wypłata niet, dobrze że B ma szanse na awans i wyższą pensje a i tak mnie przegonił o tysiaka a zarabialiśmy podobnie więc czekam aż będzie lepiej i oby było
wkońcu udało mi się uspać małą cos nie chciała zasnąć bo Szyma hałasował
a jutro ide do pracy i nie będzie lekko muszę podgonić roboty

reklama
witajcie dziewczyny ja tak szybciutko bo zaraz jedziemy do znajomych na grilla:-D:-D

Dostałam odpowiedź że już możecie wejść:-)
Sprawdzcie dziewczyny,jak coś nie tak to dajcie znać;-)...

no ja dostępu nadal nie mam:-(:-(

Ja tez wszystko robie na mineralce

A moja Zuzia mowi mama i nie tak przez przypadek ale caly czas powtarza ma-ma , mowi tez nie i mniam (w czasie jedzenia) , da i to co umiala juz wczesniej czyli baba buba aba straszna z niej gadula:-D

gratuluje !!!!!!!!!! my nadal czekamy na to magiczne słowo, ale jak narazie sie nie zanosi Jula nadal jest na etapie krzyków i pisków....

widze że nikogo niema więc ja też zmykam z dziećmi na spacerek,Oli wezme rowerek niech trenuje:-) bo jakoś kiepsko jej to ostatnio idzie
No a z tym mleczkiem to jakoś boje się mu dać tego zwyklego z kartonu

Witam dzień dobry u nas tez pogoda do ....... ale i tak pewnie gdzieś sobie pojedziemy bo tak nudno w domku siedzieć zwłaszcza jak tatuś ma wolne:-) wpadłam tylko życzyć wam miłego dnia.

Dziewczyny błagam pomóżcie!!!!!

To co przeczytacie będzie pewnie Was śmieszyć, ale ja się tak napaliłam jak łysy na grzebień!!! Nigdzie nie mogę naleźć filmu Agathy Christie "Tajemnica siedmiu zegarów" znalazłam go na Allegro, ale okazało się, że aukcja skończyła się 8 kwietnia i wielka d*** :dry: Może macie ten film??? Może Wam się uda go znaleźć na necie. Wiem, że zawracam Wam gitarę, ale normalnie chce mnie szczyścić jak się dowiedziałam, że nakręcili ten film. Film jest na podstawie książki, którą kocham!!!!

Hruda to kolejna pozycja, którą Ci polecam!!!!

Przepraszam, że bazgrze na czerwono, ale chce być na pewno zauważona :-)

PLEASE!!!!!!

jestem wściekla sama na siebie bo co ze mnie za matka że zapomniala o mleku dla dziecka:angry::wściekła/y::wściekła/y:

Anie możesz kupić w aptece? Jakaś na pewno będzie miała dyżur.

gratuluje !!!!!!!!!! my nadal czekamy na to magiczne słowo, ale jak narazie sie nie zanosi Jula nadal jest na etapie krzyków i pisków....

No piski i krzyki też są oczywiście :-D

Kasia postaram się poszukać filmu.

A ja znowu leże bo już wczoraj było lepiej a dziś klatka piersiowa mnie boli i ogólnie nie najlepiej, ale za chwile jedziemy do teściów bo idą na imieniny a my będziem pilnowaś siostrzenicy W PSEUDONIM "TORNADO" :-D

reklama
no i tylko ja jestem:-(:-(
znowu sie z moją pieprz.... mendą pokłóciłam (patrz mąż)
czasem myślę że posiada on dwa oblicza, jak jest wszystko ok to jest idealny, wspaniały ale innym razem...
ach jak już będę mieć dostęp do zamkniętego to wszystko opisze- może chociaż od Was otrzymam pocieszenie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry