reklama

Wrześniówkowe mamy

Jakiej wody używacie do przygotowywania maluchom Waszym jedzonka, tzn mleczka, herbatki itd. itp.?????
Ja Żywciec Zdrój i zastanawiam się jak długo jeszcze, czy można już dawac tej z kranu?????:sorry2:
Agulka - tu wszystkie kranowiaste dzieciaczki...tylko twoje i moje mineralne;-). Ale juz tez od tygodnia jade z kranowa..jest spoko!

reklama
Dobra zmykam sprzątać mały na spacerku z mężem (wrócił dziś szybciej z pracy) a ja mam plan posprzątać mieszkanie ale chyba tylko plan bo mi się nic nie chce :baffled::dry:dobra lecę sprzątać pa pa

Dzieczyny za wami sie nadazyc nie da.Od wczoraj ja czytalam ostatniego posta po 22,do dzisiaj napisaliscie jakies 12 stron:szok:Jak wy to robicie???Nie mam zielonego pojecia kiedy to nadrobie:-(
Widzialam ze poruszyliscie temat wody dla dziecka.Ja od poczatku Uzywam kranowy i jest ok.

No to bedziemy mieli slawna kolezanke:-DCiekawe ktora z nas jeszcze gdzies zacytowali???????Czas pokaze.

A właśnie macie już dostęp do wątku zamkniętego???

Dostałam odpowiedź że już możecie wejść:-)
Sprawdzcie dziewczyny,jak coś nie tak to dajcie znać;-)

Hruda no to gratki Ci się należą:tak: Początki kariery dziennikarskiej,no to się zaczyna:-D

A z tymi postatmi zasuwacie że nadążyć nie można:rofl2:

Idę obiad robić a potem na szczepienie...brrr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry