Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kasia - jak zuzlowiec. Pamietam ten dresik i wyglada zupelnie jak mlody Protas( jesli wiesz o czym ja mowie;-)Zapomniałam napisać. Przyszedł mi właśnie ten zamówiony dres, ale fajny :-) Kuba będzie wyglądał jak sportowiec.
Hruda gratulacje początków kariery dziennikarskiej :-)
)
. Zaluje tylko ze nie mozna dostac juz tej gazetki...tak Ku Pmieci, Pamieci Ku..a

To ja sie nawet nie odzywam- jak tobie sie coś wylewa ( na NK nie widziałam nawet jednego wylewającego sie boczku).

owszem chciałabym jeszcze jedną dzidzię ale nie teraz, teraz nie jestem jeszcze gotowa nie wiem z czego to wynika być może przerażają mnie te ciągłe wizyty u lekarza(co dwa a nawet co tydzień się zdarzało) i ten paniczny strach czy na pewno wszystko w porządku.Ale się rozwinęła dyskusja lecę na NK sprawdzić:-):-)kochana to Ty może nie moje zdjęcia oglądałaś;-);-) a po za tym to ona są robione od pasa w górę dołu nie widać - i bardzo dobrze
mam świadomość że jak wyklucze słodycze itp smakołyki , będę się więcej ruszać to waga powinna iść w dół no zobaczymy...