reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas w końcu słońce postanowiło sie pokazać, wiec my znikamy. Ubieramy sie i dalej w rejs po słonecznych parkach-co by nie było wrzasku w domu:dry:
Pappa miłego dnia dla wszystkich mam:-):-):-):tak::tak::-D;-)

reklama
No pa Gagulec weż ze sobą aparat to pokażesz Nam później spacerkowe ekapady :-) ---- hmmm chyba wymysliłam nowe słowo.

A właśnie macie już dostęp do wątku zamkniętego???

Ja również mykam, ale kompa nie zamykam :-) muszę narzucić na twarz jakąś szpachle tzn zrobić make-up :laugh2:

Aaaa ja też przybyłam tu z forum Babyonline :-) nawet założyłam wątek dzieci urodzone we wrześniu 2007roku czy jakoś tak, ale że dziewczyny się outowały z bliżej nie znanych mi powodów, pewnie za dużo obowiązków :dry: to i ja się outowałam tutaj za pomocą Asi

Zapomniałam napisać. Przyszedł mi właśnie ten zamówiony dres, ale fajny :-) Kuba będzie wyglądał jak sportowiec.

Hruda gratulacje początków kariery dziennikarskiej :-)
Kasia - jak zuzlowiec. Pamietam ten dresik i wyglada zupelnie jak mlody Protas( jesli wiesz o czym ja mowie;-):-D)
I przestancie nabijac sie ze mnie z tym dziennikarstwem;-):laugh2:. Zaluje tylko ze nie mozna dostac juz tej gazetki...tak Ku Pmieci, Pamieci Ku..a:laugh2::laugh2::laugh2:

To ja sie nawet nie odzywam- jak tobie sie coś wylewa ( na NK nie widziałam nawet jednego wylewającego sie boczku).

kochana to Ty może nie moje zdjęcia oglądałaś;-);-) a po za tym to ona są robione od pasa w górę dołu nie widać - i bardzo dobrze:-D:-D
mam świadomość że jak wyklucze słodycze itp smakołyki , będę się więcej ruszać to waga powinna iść w dół no zobaczymy...

Hmmmm Protas :zawstydzona/y: czy to wstyd, że nie kumam :zawstydzona/y:

Nie no kochana nikt się tu nie nabija, ale swoją drogą dziwne, że nie autoryzowałaś tego artukułu ze swoją wypowiedzią :baffled: to takie bezszczelne weszli na stronę, skopiowali Twoją wypowiedż i już.

Witam i ja i pytam gdzie słonko:-(:-(:-(???? opuściło nas:baffled::sorry2:
Tak czytam ile z Was chciałoby być juz ponownie w ciąży i wychodzi na to że mnie jako jedyną ta myśl przeraża:zawstydzona/y::zawstydzona/y: owszem chciałabym jeszcze jedną dzidzię ale nie teraz, teraz nie jestem jeszcze gotowa nie wiem z czego to wynika być może przerażają mnie te ciągłe wizyty u lekarza(co dwa a nawet co tydzień się zdarzało) i ten paniczny strach czy na pewno wszystko w porządku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry