reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny pijemy kawkę

A ja juz skończyłam:sorry2:

Ja też tęsknie za ciążą :-) i za tą cerą jaką miałam hmmmm normalnie nigdy tak idealnej cery nie miałam!!!!! Żadnego wyprysku, przebarwień. Po prostu ideał. Natomiast teraz jest coś strasznego!!!!! Nie mogę sobie poradzić z wypryskami :-(

Podobnie u mnie. Ja na dokładkę jestem alergiczką,a w ciąży zapomniałam co to alergia. Za to teraz każde spodnie jakie założę i które mają coś metalowego ( jeansy przy kieszeniach) momentalnie przyczyniają sie do swędzącej wysypki w miejscu styczności ze skórą

a i zaczęłam się odchudzać trzymajcie kciuki może się uda:-D

Z czego Ty kobito chcesz sie odchudzać!!!!!?????

reklama
USNOŁ!!!!

No fajny temat prawie aktualny. Ja myje ząbeczki Kubalki szczoteczką sylikonową zakładaną na palec. Ale nie używam pasty :baffled::dry: hmmm dziś jedziemy na zakupy trza małemu kupić nowe body, spiochy, koszulki bo już wszystko przykrótkawe to prawie poszukam pasty w aptece dla Kubalki. I bardzo się cieszę bo Kubuś jedzie z nami, tak to zawsze zostawał w domu z babcią, ale nie mama się uparła i synuś jedzie z Nami HURA!!!!! Ale się cieszę.

Asiu że tak się zapytam z czego Ty chcesz schudnąć??? :dry: Z kości na ości???

A wracając do prażnek to ubóstwiam je!!!!! Któraś pytała co to za wynalazek??? Ziemniaczki, kiełbaska, cebulka, buraczki, troche zielonego wrzucamy do kociołka i prażymy na dworze w ognisku. Nasz wieczorej przedślkubny niby Nasz wspólny paniańsko-kawalerski bardzo miło wspominam bo mieliśmy zabawe między innymi przy ognisku gdzie prażyły się prażonki.

no to Kasiu szykuja sie niezle zakupy:-D:-D:-D jak ja uwielbiam kupowac ciuszki dla małej ale u nas w mieście są dość drogie dlatego praktycznie wszystko mam z allegro:tak:

co do mojej figury to uwieżcie mi ze nie jest tak super, mój tyłek i uda.... to nic fajnego trzeba nad tym popracowac:happy:

Zapomniałam napisać. Przyszedł mi właśnie ten zamówiony dres, ale fajny :-) Kuba będzie wyglądał jak sportowiec.

Hruda gratulacje początków kariery dziennikarskiej :-)

reklama
A ja sama w domu...bo Staska zabrala na spacerek sasiadka..a ja jakos szukam swojego dzieciaka po domu :sorry2:- takie przyzwyczajenie hehe
Asiek - nie przesadzaj z tymi boczkami...mozna je troche wzmocnic cwiczeniami ale po co sie odchudzac???:szok::-D ja co rano medytuje zeby w koncu zaczac chociaz te brzuszki pykac...ale nic mi z tego nie wychodzi...
Carioca, Gabdis - jak tam wasze mieszkanka? odgruzowane? odnalezione? odezwijcie sie dziewczyny:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry