izabela352
Fanka BB :)
Choleraaaaa bierze mnie ochota na drugie dzieciatko, ostatnio duzo o tym mysle
Mi jest teskno za ciażą. Tak sobie dzisiaj myslałam,co było rok temu. Z końcem kwietnia poszłąm na chorobowe i była laba, lenistwo i czekanie na malutką;-) a później na malutkiego. Brakuje mi brzuszka, ruchów w brzuszku. Cudownie czułam sie w ciąży.
oj tak...drugi dzidzius...
ja tez mam mnostwo znamion identycznych jak moj tataMój mąż ma hmm... to się chyba nazywa pajączek na kości policzkowej i Kuba też to po nim odziedziczył - identyczne znamię w identycznym miejscu. A ja i moi dwaj bracia mamy na policzkach identyczne blizny w tych samych miejscach. Tak więc coś w tym jest.
Moje kochane...piekne czasy to byl..dzis moj maz oznajmil mi ze max roznica wieku to 3 lata wiec po 2-3 latach 'do roboty'....
luandzia wrzuc na luz. moj piotrek tez nie raczkuje, nie siada (choc jak go posadze to potrafi siedziec i siedziec... nie mowi (zapomnial nawet jak mowil ma ma) itp itd ale jakos sie nie przejmuje. bedzie co ma byc i glowa do gory!Ja tez mam straszna ochote na nastepna ciaze
Znowu mam te glupie mysli ze Zuzka zle sie rozwija

Pocieszę Cię, Matys też nie rusza się z miejsca. Czasami troszkę podniesie dupsko do góry i tyle.[/quote
ale zeby takie zostaly i nie rosly wiecej
dziewczyny bardzo was prosze przestancie wspominac o drugim dziecku bo zaraz pojde obudzic meza i zaczniemy nad tym pracowac juz teraz!a tak wogole to chcialabym miec jeszcze dwie coreczki ale maz cos nie bardzo za trojka dzieciakow. uznal, ze jak nastepny bedzie syn to sprobujemy jeszcze raz i moze bedzie corcia a jak od razu bedzie coreczka to dosyc tego dobrego... :-(

a tak wogole to chcialabym miec jeszcze dwie coreczki ale maz cos nie bardzo za trojka dzieciakow. uznal, ze jak nastepny bedzie syn to sprobujemy jeszcze raz i moze bedzie corcia a jak od razu bedzie coreczka to dosyc tego dobrego... :-(
a chcialam jajka na mięko
no cóż trudno teraz to one napewno będą twarde jak...
R rozwalił się na połowie łóżka, Kuba też się fajnie walnął, a mama przy ścianie ściśnięta jak makrela