Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izabela, pisałaś właśnie na zamkniętym, że Twój tata miał kiedyś wypadek na motorze. Mój też. Jeszcze przed swoim ślubem. I taka ciekawostka (nikt nie wierzy dopóki nie dotknie): mój tata złamał sobie wtedy żebro, które źle się zrosło i mu lekko wystaje, to samo żebro ja mam wystające i Maciuś też.

mam takie same podejscie...moze malo romantyczne ale tak mamjeszcze jestemoj tak...drugi dzidzius...zrobic i miec juz z glowy robienie i chowanie
a jak zrobie za dluga przerwe, to nie bedzie juz mi sie potem chcialo na nowo bawic w pieluszki. A drugi dzidzius...ojoj

hruda, ale napewno to nie tylko my dwie tak myslimy...!
Znowu mam te glupie mysli ze Zuzka zle sie rozwija nie moge sie doczekac momentu az zacznie sie sama przemieszczac (pelzac, raczkowac) moze to mnie troche uspokoi a ona nawet nie chce przekrecac sie z pleckow na brzuszek ale wydaje mi sie ze to przez to ze ona nie lubi lezec na brzuszku bo co ja poloze to fika na plecki