***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
wlasnie co to ma byc 'jestesmyy malzenstwem NOW'

niech cholerstwo odlicza!

niech cholerstwo odlicza!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niech cholerstwo odlicza!

Mi się wydaje,ze dodaje się wtedy napis "wrześniówkowe mamy"

Nie, nawet lubie ale dokladnie posprzaatac musze ugotowac cos specjalnego no i z mezem myslalam ze sami pobedziemy bo w czwartek akurat ma wolne...:-A dlaczego ? Nie lubisz ich? Chyba że to osobiste problemy to nie odpowiadaj.
No to teraz zycze Wam co zyczylam Aneczka - milosci milosci milosci...wlasnie co to ma byc 'jestesmyy malzenstwem NOW'niech cholerstwo odlicza!

a pózniej mam spore zaleglości:-(

a Mati się śmial bo obsikal tatusia

R rozwalił się na połowie łóżka, Kuba też się fajnie walnoł, a mama przy ścianie ściśnięta jak makrela

tak więc narka, może mały uśnie to wpadneco to jest?robimy ognisko i prazuchy (prazone badz duszonki- jak kto woli).

Pociesze się, że ja teraz też będę mieć gorzej niż przed macierzyńskim. Trzeba będzie pracować normalnie bez [przywilejów ciężarnej hehe
Wcześniej sobie siedziałam tylko przed komputerem i robiłam jakieś bzdety przez cały dzień a teraz trzeba będzie się wykazywać
mam nadzieję że mnie nie przeniosą do innego działu bo już się do tamtych ludzi przyzwyczaiłam.
Mi jest teskno za ciażą. Tak sobie dzisiaj myslałam,co było rok temu. Z końcem kwietnia poszłąm na chorobowe i była laba, lenistwo i czekanie na malutką;-) a później na malutkiego. Brakuje mi brzuszka, ruchów w brzuszku. Cudownie czułam sie w ciąży. Porzyczyłam kuzynce S sukienki ciążowe,a wcześnie je przymierzyłamZmieściły by się w nich 2obecne Justyny
![]()

i znowu chcialabym miec malenstwo w brzuszku.jeszcze jestemoj tak...drugi dzidzius...zrobic i miec juz z glowy robienie i chowanie
a jak zrobie za dluga przerwe, to nie bedzie juz mi sie potem chcialo na nowo bawic w pieluszki. A drugi dzidzius...ojoj
. Po doswiadczeniach moich kolezanek widze, ze im wieksza roznica miedzy dziecmi tym trudniej podjac decyzje o kolejnym dzidziusiu. Ale moze to kwestia podejscia i osoby. My w kazdym badz razie myslelimy o tym zeby na przelomie tego i przyszlego roku postarac sie o rodzenstwo dla Patryka.