Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra - chrzest na Marianne prawie zaliczony;-)...prawie bo polnoc nie minela
Dobranoc
Larcia - mooooze Irlandia...ale ta wieksza wyspa ;-)nieeeee
no wiemy ze nie po kaszebskuhehehe ale co tam zes napisala, no powiedz
![]()

Oj współczuję:-( Ja to taka furiatka jestem,że rozniosłabym te babyhej Baby.
Olo w szpitalu, wiec i ja z nim.
Raz musialam jechac na wieczor do domu, ale sie cofnelam, bo nie wzielam spiochow do prania... a tam Olo juz byl przywiazany (!!!!!) do lozeczka, tak ze oddzielnie kazda konczyne. Jak na torturach, wiec nie zostawie go tam nawet na sekunde samego.
Ciezko nam strasznie, odezwe sie pozniej.

I jak można zostawić dziecko w szpitalu? Pod tak dobrą opieką
Stare krowy!I tak do końca życia w tym psychiatryku?a ja wczoraj dowiedzialam sie, ze synek mojej znajomej (12 lat) ma rozdwojenie jazni! i lekarze nie daja mu zadnych szans na wyzdrowienie, bo juz ponoc za pozno na leczenie (juz jest za duzy i zmiany w mozgu sa juz nieodwracalne). malego trzeba zamknac w zakladzie psychatrycznym!!! bo moze zrobic komus krzywde. boja sie nawet z nim spac w domu. straszne ludzie maja problemy, bogu dziekuje, ze mam zdrowe dziecko.
Ach Ustka... Pierwsze wakacje z S. Fajnie było. Prawie nie wychodziliśmy z łózkaWolę dmuchac na zimo, bo jak teraz mi dzieciaki się rozchorują to nici z Ustki

Mi się wydaje,ze dodaje się wtedy napis "wrześniówkowe mamy"Naomi musisz poprostu sprawdzac wydaje mi sie ze nikt cie o tym nie powiadomi

Hruda proponuje Galway
Oj nic tam takiego, napisalam, ze jak test pokazal mi, ze jestem w ciazy, to nie chcialam odrazu powiedziec M o tym, bo mial 2 dni pozniej urodziny i chcialam dopiero wtedy zrobic mu niespodzianke. Wiec jako prezent dostal torebeczke z napisem "czy spelnilam twoje marzenie", a w srodku byly male body, smoczek i test z pozytywnym wynikiem. W takiej chwili nie bylo slow tylko lzy szczescia.
mniej wiecej cos takiego napisalam, ale oczywiscie ladniej![]()
:-(bo pierwszą ciążę straciłam w 7 tyg i jak test pokazał II kreseczki to najpierw była radość i w tej samej chwili ogromny strach co będzie jak tą ciążę też stracimy więc wyszłam z tym testem w rękach zalana łzami co teraz zrobić żeby tym razem się udało. .....były małe problemy dużo leżenia , uważania i..............................I udało się jest śliczny IGOREK:-):-):-):-)O jak romantycznie u nas tak nie było:-(bo pierwszą ciążę straciłam w 7 tyg i jak test pokazał II kreseczki to najpierw była radość i w tej samej chwili ogromny strach co będzie jak tą ciążę też stracimy więc wyszłam z tym testem w rękach zalana łzami co teraz zrobić żeby tym razem się udało. .....były małe problemy dużo leżenia , uważania i..............................I udało się jest śliczny IGOREK:-):-):-):-)
Zmieściły by się w nich 2obecne Justyny