majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wszystko w porządku. Do lekarza się nie dostaliśmy, ale wynik mamy. Prawidłowy. Uffff.Majandra ja trzymam pewnie juz masz wyniki napisz koniecznie co tam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko w porządku. Do lekarza się nie dostaliśmy, ale wynik mamy. Prawidłowy. Uffff.Majandra ja trzymam pewnie juz masz wyniki napisz koniecznie co tam?

5 wątek od góry n naszym podforum.Tylko wytlumaczcie mi jak sie na niego wchodzi.Jest blondynka wiec trzeba mi wszystko tlumaczyc![]()
Lepiej nie. Woda morska czyli słona. Jak się jej opije może się nbawić rewolucji żołądkowych.
Jak myślicie ,czy mogę Adasia wziąc na basen do Darłówka, ale tam jest woda morska. Chyba nie za bardzo, co??????? Jeszcze nie był ani razu na basenie.
Oh, żeby mój mały tak zasnął....Mały właśnie się obudził więc ja go na kolana i dalej tu piszę. Patrze a on .....śpi. i teraz mi śpi, jak go włożę spowrotem do łóżeczka to śię obudzi., hihih ale jaja

;-)