reklama

Wrześniówkowe mamy

Właśnie doczytałam, że się obudził.

Tak się czasem zastanawiam, że my (a przynajmniej ja) trochę przesadzamy. Chcemy mieć dzieci idealne, takie co to ładnie jedzą, nie płaczą, same zasypiają, same ślicznie się bawią, rozwijają szybko i w ogóle super chruper (jak to mój J mówi:-D). A przecież my takie idealne nie jesteśmy. Każdemu się zdażyło zasnąć nie w łóżku, mieć humorki, zjeść coś niezdrowego i o nieodpowiedniej porze. Mogę tak wymieniać w nieskończoność. Chyb trzeba poluzować...:tak:

reklama
Majandra jasne :-) dziecko to też człowiek tylko taki malutki :-) ale samopoczucie, zniechęcenie, znudzenie itp.. czuje tak samo jak my dorosli.

Hruda oj czasem chciałabym być taką Alicją i uciec przez te czarodziejskie drzwi do innej lepszej rzeczywistości :dry:

U Nas też pogoda sie załamała i zbiera sie na deszcz więc zostajemy w domku. Mama dopiero co pojechała więc nadrabiam zaległości na forum.

Kuba na całego się rozkręcił z tym raczkowaniem i opanował nową technike zwracania na siebie uwagi mianowicie "darcie gumiora" czytaj wrzeszczy i piszczy na całego przy tym śmiejąc się :laugh2:

Harsh ciagle mysle o tych pasach i aż ciary przechodzą jak tak można!!!! :no::wściekła/y:

Ale mi się śmiać chce. Latam po forum i natknęłam się na użytkowniczkę o nicku Pszyszła Mama. Dziewczyna takie byki wali, że hej. Nie zacytuję, bo ten komp u rodziców jakiś głupi jest, ale możecie ją znaleźć na Maju 2008.

Ale mi się śmiać chce. Latam po forum i natknęłam się na użytkowniczkę o nicku Pszyszła Mama. Dziewczyna takie byki wali, że hej. Nie zacytuję, bo ten komp u rodziców jakiś głupi jest, ale możecie ją znaleźć na Maju 2008.
no zeczywitsie niesle..hehehe. Moj kolega mial taka dyspalzje czy dysortografie ze potarfil stawiac takie same byki np lutka czyli łódka lub pszy zamiast przy:szok::-D Czasem translator jest potrzebny hehe

Czesc Kochane. Przez ostatnie 3 dni byla taka piekna pogoda, ze zrobilismy sobie rodzinny weekend i kazda wolna chwile spedzalismy poza domem.Nawet nie otworzylam kompa i teraz mam niezle zaleglosci.

Asia spirala niehormonalna dziala wczesnoporonnie wiec dopuszcza do zaplodnienia tylko nie pozwala na zagniezdzenie zarodka.

Klavell no to niezla mialas przygode. Ze tez takie wstretne, oblesne zboki chodza po tym swiecie.

Harsh ucaluj bidulka ode mnie, zycze mu badzo duzo zdrowia i szybkiego powrotu do domu. A taka wredna pielegniare to bym od razu na zbity pysk wywalila. Wola kawke pic i plotkowac niz sie zajmowac pacjetami. No bo po co dupska ruszac jak mozna dzieciatko pasami przypiac. I jeszcze maja czelnosc strajkowac!!!! Takie o nie powinny nawet zlotowki zarabiac.

Majandra tez sie dziwie, ze ludzie sie nie wstydza pisac z takimi bledami. Ja sama jestem dyslektykiem ale jak pisze do kogokolwiek to staram sie sprawdzic niemal kazde slowo.

Jak ja marze o czwartku. W koncu wyrwiemy sie z domu i bedziemy cale dnie spedzac na swiezym powietrzu. Niestety cala moja rodzinka to "blokersi" i jestesmy strasznie spragnieni glupieo posiedzenia sobie na trawce.

reklama
A propos "kucia". Kiedyś wychodziłam od rodziców i spotkałam koleżankę. Opowiada, że ją dziś "kuli". Ja oczy w słup: jak to kuli. Czym? No jak to czym? Igłą?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry