gagulec
wrześniowa mama 2007
Cześć kobitki ja jak zwykle witam sie z rana. Mały jak na razie leży grzecznie w łóżeczku i gryzie zabawki które ma pod ręka i chyba wyczuwa, że mama jest zła. Wiecie co juz trzecia noc pod rząd nie zmrużyłam oka bo moje dziecko oszalało na punkcie cycka już na maksa- nawet 5 minut nie wytrzyma bez niego

i wygląda to tak,że jak tylko wypuści sutka z buzi albo mu wyciągnę to zaraz jest mega wrzask i szybciutko szuka cyca i nie uspokoi sie dopóki nie dostanie!!!! A dzisiaj jeszcze na dokładkę o 4 rano zrobił sobie pobudkę i on już wyspany i do 5 godziny to albo ciągnie te cycki, albo fika na brzuszek albo coś sobie gada albo zaczyna marudzić i tak do piątej. Próbowałam mu jeszcze nos wyczyścić bo jakiegoś katarku dostał i myślę sobie, ze mu glutki w nosie przeszkadzają, ale narobił takiego wrzasku, ze szok.Masakryczne sie robi to moje maleństwo.
Mój Boże współczuję z całego serca. Harsharani ja sobie nie wyobrażam co bym zrobiła na twoim miejscu.W każdym razie bądź dzielna i trzymamy kciuki za szybki powrót Ola do zdrówka.
Ja uwielbiam labradorki

I powiedziałam ,ze jak już będziemy mieli własny kącik to psiaczek obowiązkowo musi być, Bo moim zdaniem dzieci sie lepiej rozwijają ze zwierzętami w domu no i ja jestem psiarą totalna
majandra, biedzie dobrze:-)

i wygląda to tak,że jak tylko wypuści sutka z buzi albo mu wyciągnę to zaraz jest mega wrzask i szybciutko szuka cyca i nie uspokoi sie dopóki nie dostanie!!!! A dzisiaj jeszcze na dokładkę o 4 rano zrobił sobie pobudkę i on już wyspany i do 5 godziny to albo ciągnie te cycki, albo fika na brzuszek albo coś sobie gada albo zaczyna marudzić i tak do piątej. Próbowałam mu jeszcze nos wyczyścić bo jakiegoś katarku dostał i myślę sobie, ze mu glutki w nosie przeszkadzają, ale narobił takiego wrzasku, ze szok.Masakryczne sie robi to moje maleństwo.hej Baby.
Olo w szpitalu, wiec i ja z nim.
Raz musialam jechac na wieczor do domu, ale sie cofnelam, bo nie wzielam spiochow do prania... a tam Olo juz byl przywiazany (!!!!!) do lozeczka, tak ze oddzielnie kazda konczyne. Jak na torturach, wiec nie zostawie go tam nawet na sekunde samego.
Ciezko nam strasznie, odezwe sie pozniej.
Mój Boże współczuję z całego serca. Harsharani ja sobie nie wyobrażam co bym zrobiła na twoim miejscu.W każdym razie bądź dzielna i trzymamy kciuki za szybki powrót Ola do zdrówka.
Ja uwielbiam labradorki

I powiedziałam ,ze jak już będziemy mieli własny kącik to psiaczek obowiązkowo musi być, Bo moim zdaniem dzieci sie lepiej rozwijają ze zwierzętami w domu no i ja jestem psiarą totalna
Trzymajcie kciuki za Maciulka, bo jutro jedziemy po wyniki rtg bioderek i do ortopedy.
Idę spać, dobranoc.
majandra, biedzie dobrze:-)

moje, J , Mai i małego
. Jadę na 4 dni, a walizek będzie na pewno jak na wypad dwu tygodniowy.
...a ty jestes Alicja z Krainy Czarow?
- czy glutenhaltig to znaczy ze z glutenem czy bez? Rodzice mi przywiezli kaszke Hippa i wlasnie nie wiem...choc bezglutenowa znaczy chyba glutenfrei, prawda?