reklama

Wrześniówkowe mamy

A co do "znajomych" na naszej klasie juz nie raz dostałam zaproszenie od ludzi których kompletnie nie znam i dlatego ignoruję.
A moja przyjaciolka wlasnie wrocila z baaaardzo udanej randki z facetem z NK ktory przez przypadek:sorry2:zaprosil ja do swoich znajomych...bo szukal innej G.P i myslal ze to ona...i tak klikali klikali mailowali az sie umowili. No i bylo bardzo milo! Ciesze sie bo dziewczyna zasluguje na normalnego faceta a do tej pory na jakies dziwolagi trafiala.:baffled:

A truskaweczki to sama bym wszamala...takie jeszcze cieple z krzaczka:-p:-)

reklama
Jak Etka się pojawi na forum to Was dopisze do wątku zamkniętego.:tak:

Jestem i czuwam,ale jak narazie do tej pory nie miałam jak napisać,bo Bartek się obudziła i musiałam go bawić:tak:
Ale zaraz będę szła lulu,bo jakoś mnie ochota wzięła na % (piwko) i siedzę z mężem i oglądamy Szklaną pułapkę;-)
To myślę żeby już nie przygnębiać Administrator naszą to wpiszmy jeszcze na listę Naomi01 tym bardziek że jest znami prawie od początku?????

hejka
ja jestem za dopisaniem nowych dziewczyn
co do naszej klasy to ja nie dodaje osób których nie znam
o kurcze klavell ale miałaś przygode nie zazdroszcze ja kiedyś w parku jak jeszcze do liceum chodziłam spotkałam takiego typa co wypalił do mnie w biały dzień że da mi 20 dolarów ja mu obciągnę ale darłam z tamtąd i pamiętam do dziś
Hrudzia to nie zazdroszcze "infekcji" i o zgrozo ci nasi lekarze to się uczą chyba od angoli medycyny heheheh

Ja tez jestem za dopisaniem dziewczyn!!!

Atru kurcze...moze rzeczywiscie nic mu nie jest, tylko poprostu ...hm...nie chce, bo nie i juz. Wiem, ze jestes mamusia i intuicyjnie czujesz, ze cos nie tak, ale skoro malutki zachowuje sie jak do tej pory...tylko poprostu nie chce tego mleka, bo nie.Nasze dzieciaczki maja juz prawie 8 miesiecy, niebawem mleko tego typu wogole nie bedzie na porzadku dziennym po kilka razy. Mowisz, ze pierwsza "dawke" wypije Twoj synus, moze reszte narazie odstaw i daj mu odpoczac od tego mleka?Sprobuj dac mu w zamian cos innego.A np za 2,3 dni sprobuj znowu?

A mnie dopiero dzisiaj przywieźli ziemię i jutro będziemy zakładać ogródek :-(

A ja z D wlaśnie sypaliśmy zieie na nasz ogrodek:tak:zrobilsmy 1/3 no i jutro będziemy kończyć:-(

Atru życze szybkiego powrotu małego do zdrowia, a szczególnie aby wszystko wróciło do normy. Niech Tymciowi wróci apetyt.
.

my też życzymy żeby wszystko bylo dobrze:tak:

niewiem co pisać bo jakoś jestem zmęczona zaraz chyba pójde pod prysznic i spać:happy: jutro z rańca postaram się zajrzeć:tak:

ale się dziś uśmialam bo wczoraj jak byla u nas moja mama ze swoim ,,przyjacielem'' to mówilam że muszę tą czarną ziemię co mamy na ogród i ogródek wszystko roznieść i rozsypać no i jak to D wyliczyl to jakos na 200mkwadratowych tej ziemi trzeba roznieśc i pograbićno i ja tak żartowalam że jutro to bede robić sama ,że będe tą ziemie wiaderkami nosić no i mama i pan Edek tak sie przejeli że chcieli mi dziś przyjechac pomóc no i jesxzcze mojego braciszka namówili. Wszyscy się maqrtwili jak ja sobie poradze z taą ilością ziemi:-D:-D:-D
a ja wcale tego nie musialam robić:-D:-Dale przynajmniej wiem że na rodzinkę zawsze moge liczyć:happy:

Ni bylam dzis w przedszkolu bo chcialam Ole zapisac do 3 latków od września ale niestety już niema miejsc:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry