reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No to wszystko jasne :-) dziewczyna zaprasza mamuśki z wrzesnia. A swoją drogą ostatnio usunełam jakieś zaproszenia osób, których nie znam więc może i mnie chciała zaprosić.:baffled:

Właśnie co jej napisałaś?A ja nie akceptuję osób których nie znam na NK.
A ja zaakceptowalam bo to w koncu tylko profil na NK a nie jakies sekrety:sorry2:.
Klavell - o matko..ze niby taki luksusowy eksbicjonista? zamiast czarngeo plaszcza samochod? Szkoda ze nie parsknelas smiechem...ale rozmumiem twoj szok!

Wiecie jak to jest nie moc calowac wlasne dziecko???:szok::-( Ze wzgledu na chorobe nie moge sie z nim migdalic...tak mi smuuutno:-(Ale czuje sie lepiej bo goraczka spadla.

Nie martw się Hruda jak wyzdrowiejesz to Staśka tak wycałujesz, że mu na jakiś czas starczy. hihihihi

Ja już na weekend będę miała z własnego ogródeczka rzodkiewkę i sałatę o szczypiorku nie wspomnę, bo już mam od dawna.

Właśnie J zagląda przez ramię ( jak ja tego nie lubię) i pyta się jak ja wytrzymam bez Was od czwartku do niedzieli. Mówi, że jestem już chora i uzależniona a on poszedł w odstawkę.

A mnie ostatnio rodzice rozczulili bo kupili do ograodu specjalnie dla Stasia poziomeczki...a rzodkiewke, salate i inne warzywka sadza bez jakikolwiek nawozow - ekologocznie, bo to w koncu dla wnuka. A sasiadke od ktorej zawsze biora truskawki tez namowili na beznawozowa ziemie.Normalnie wariactwo:rofl2::szok::-D
Agulka - masz ladne nowe suwaczki
A gdzie sie wybieracie w czwartek, jesli mozna spytac?

A dziękuję Hruda. Pomyślałam sobie, że czas na zmianę, bo tak jakoś już ponuro było.:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już kiedyś pisałam. Jedziemy do Ustki zJ pracy na wypad integracyjny. Jak co roku, już od 4 lat na cały długi weekend

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry