Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiecie co Kubala zrobił u mamy przemaszerował na czworaja cała długość przedpokoju!!!!!!Ale się ciesze!!!! W końcu zaczoł raczkować!!!!
.
:-)
Blimka - to swietnie ze niania zostala zaakceptowana przez glownego zainteresowanego.:-)
Super że niania się sprawdza a najwważniejsze że malenstwo ja zaakceptowalo
Luandzia - znowu epidemia na BB?Fatalnie chorowac w taka piekna pogode...a to moja pierwsza od dobrych 10 lat choroba
:-). Ale Stasiu jest dzis b.kochany - zrobil sobie dzien spiocha - lapie druga drzemke:-)

...Bedac w moze 5 mieisacu ciazy spotakam klientke ktora gratulowala mi kikanascie razy tak zdrowej ciazy i kazala! uwazac na siebie - cieple gacie itp. Tak jej sluchama i nie dochodzilo to do mnie bo moja ciaza byle arcyzdrowa. Troche mdlosci a po 3 miesiacu werwa i sil co nie miara. Dodam ze pracowalam do konca 8 miesiaca ciazy dalej prowadzac auto przez cala Polske, spiac w rozniastych hotelach, prowadzac szkolenia. ( moglabym pracowac az do porodu ale w pracy klimat sie skisil wiec ewakuowalam sie).Ogolnie sie nie oszczedzalam...i sam porod byl bez atrakcji!To nie nasza;-):-)Dziewczyny, mam prośbę: jak wysyłacie zaproszenia na NK to piszcie od kogo, bo ja czasem nawet po zdjęciach dziecka nie wiem. Dostałam zaproszenie od P.T. z Irlandii. Kto to?:-)
To po co wysyła zaproszeniaTo nie nasza;-):-)
Ja jej nie znam. 
blimka nie martw sie o dzidziusia, napewno trafilas na swietna opiekunke i beda razem sie bawic i smiac w kolko. Ciesz sie,ze mozesz isc do pracy i poczuc znow swoja "niezaleznosc". U Nas niestety narazie odpada to, zebym poszla do pracy, bo nie chce byle gownianych prac sie lapac...wiadomo...polacy za granica...wiec ide najpierw do szkoly. Aha chcialam sie Ciebie spytac,bo mieszkasz w Dublinie. Bedziemy za jakis miesiac jechac z corcia wyrobic ten paszport i moglabys mi powiedziec, gdzie konsulat mniej wiecej jest?tzn adres znam ze strony, ale dublin duzy. Bedziemy jechac z Galway, wiec moze kojarzysz w ktora dzielnice Dublina powinnismy uderzyc i wogole?Nie chce meczyc dziecka niepotrzebna szukanina.Dzieki z gory!
a sam doraczkowal do lazienki?Nie zgadniecie, gdzie jest MaciuśW łazience, patrzy jak pralka pierze
Od 14 marudzi, ale spać nie pójdzie. O, gwoła. Chyba zaraz na drugi spacer pójdziemy
![]()
czy Ty posadzilas Marudejra;-):-) Ale jestes wrzesniowka jak ona, moze stad.To po co wysyła zaproszeniaJa jej nie znam.
![]()