reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A wiecie co Kubala zrobił u mamy przemaszerował na czworaja cała długość przedpokoju!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: Ale się ciesze!!!! W końcu zaczoł raczkować!!!!

.

Gratulacje dla KUBUSIA:-):tak::-):tak:

Blimka - to swietnie ze niania zostala zaakceptowana przez glownego zainteresowanego.:-)
Super że niania się sprawdza a najwważniejsze że malenstwo ja zaakceptowalo:happy:

Luandzia - znowu epidemia na BB?:szok: Fatalnie chorowac w taka piekna pogode...a to moja pierwsza od dobrych 10 lat choroba:szok::-). Ale Stasiu jest dzis b.kochany - zrobil sobie dzien spiocha - lapie druga drzemke:-)

Luandzia i Hurda zdrowiejcie dziewczyny bo szkoda czasu na chorobe:no::no:

Tak czytam i waszych perypetiach w ciazy:szok:...Bedac w moze 5 mieisacu ciazy spotakam klientke ktora gratulowala mi kikanascie razy tak zdrowej ciazy i kazala! uwazac na siebie - cieple gacie itp. Tak jej sluchama i nie dochodzilo to do mnie bo moja ciaza byle arcyzdrowa. Troche mdlosci a po 3 miesiacu werwa i sil co nie miara. Dodam ze pracowalam do konca 8 miesiaca ciazy dalej prowadzac auto przez cala Polske, spiac w rozniastych hotelach, prowadzac szkolenia. ( moglabym pracowac az do porodu ale w pracy klimat sie skisil wiec ewakuowalam sie).Ogolnie sie nie oszczedzalam...i sam porod byl bez atrakcji!
Ale teraz jak wiem ile kobiet musi przechodzic jakie katusze szpitalne ze chyba przy drugim dzieciatku troche spuszcze z tonu.
Kasia - gratulacje dla Raczkensa-Jakubensa:-)

Tak tak, nasze dzieciaczki robia sie juz coraz sprawniejsze!My mamy wielkie lozko i czasem jak musialam w ciagu dnia do kibelka czy cus, to ja tam kladlam. Ale tak sie juz wierci i kreci i probuje raczkowac, ze pare razy omalo mi nie spadla, bo byla juz na krancu lozka,a poduszki i koldry, ktore polozylam,zeby ja zabezpieczyly....byly skopane na ziemi:) Wiec juz nigdy wiecej!
Teraz TYLKO podloga albo kojec albo krzeselko. Siedzi juz coraz silniej sama, probuje raczkowac, ale jeszcze stoi w miejscu(jednak pupa juz w gorze i raczki i nozki w ruchu).Wiec to pewnie kwestia paru tygodni.
Z jednej strony nie moge sie tego doczekac, a z drugiej strony obawiam sie tego momentu,bo jak dziecko zacznie raczkowac...to juz je nic nie zatrzyma!I trzeba bedzie zabezpieczac schody itp.

Ugotowalam dzis wielki gar ogorkowej i przy okazji Amandzie zrobilam pare sloiczkow zmiksowanej ogorkowej...ale wcinala!!!!!(oczywiscie bez przypraw). teraz pije kawke i ide poczytac gazetki.

blimka nie martw sie o dzidziusia, napewno trafilas na swietna opiekunke i beda razem sie bawic i smiac w kolko. Ciesz sie,ze mozesz isc do pracy i poczuc znow swoja "niezaleznosc". U Nas niestety narazie odpada to, zebym poszla do pracy, bo nie chce byle gownianych prac sie lapac...wiadomo...polacy za granica...wiec ide najpierw do szkoly. Aha chcialam sie Ciebie spytac,bo mieszkasz w Dublinie. Bedziemy za jakis miesiac jechac z corcia wyrobic ten paszport i moglabys mi powiedziec, gdzie konsulat mniej wiecej jest?tzn adres znam ze strony, ale dublin duzy. Bedziemy jechac z Galway, wiec moze kojarzysz w ktora dzielnice Dublina powinnismy uderzyc i wogole?Nie chce meczyc dziecka niepotrzebna szukanina.Dzieki z gory!

A wszystkim przeziebionym i chorym zycze ZDROWKA!

Dziewczyny, mam prośbę: jak wysyłacie zaproszenia na NK to piszcie od kogo, bo ja czasem nawet po zdjęciach dziecka nie wiem. Dostałam zaproszenie od P.T. z Irlandii. Kto to?:-)

Nie zgadniecie, gdzie jest Maciuś:-D W łazience, patrzy jak pralka pierze:-D:tak: Od 14 marudzi, ale spać nie pójdzie. O, znów woła. Chyba zaraz na drugi spacer pójdziemy:wściekła/y:

blimka nie martw sie o dzidziusia, napewno trafilas na swietna opiekunke i beda razem sie bawic i smiac w kolko. Ciesz sie,ze mozesz isc do pracy i poczuc znow swoja "niezaleznosc". U Nas niestety narazie odpada to, zebym poszla do pracy, bo nie chce byle gownianych prac sie lapac...wiadomo...polacy za granica...wiec ide najpierw do szkoly. Aha chcialam sie Ciebie spytac,bo mieszkasz w Dublinie. Bedziemy za jakis miesiac jechac z corcia wyrobic ten paszport i moglabys mi powiedziec, gdzie konsulat mniej wiecej jest?tzn adres znam ze strony, ale dublin duzy. Bedziemy jechac z Galway, wiec moze kojarzysz w ktora dzielnice Dublina powinnismy uderzyc i wogole?Nie chce meczyc dziecka niepotrzebna szukanina.Dzieki z gory!

Odpiszę Ci na priva bo nie będę tu zanudzać dziewczyn:) Bardzo łatwo trafić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry