Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobrze ze mi wspollokator porzyczyl swoj to przynajmniej moge pisac do was.

I strasznie zaluje,ba jak zrobi sie juz naprawde cieplutko to Naomi tez by z tego korzystala.Ale na pewno opłaciło się trochę pocierpieć bo Zuzka jest wspaniałaNo i leze sobie w lozeczku zaczelam nawet czytac forum od poczatku i znalazlam sie na 38 stronieale napisalam tylko pare postow bo potem wyladowalam w szpitalu i tak wlasciwie bylo do konca ciazy kroplowka w domu albo szpital...

Ale się ciesze!!!! W końcu zaczoł raczkować!!!! Ale na pewno opłaciło się trochę pocierpieć bo Zuzka jest wspaniała![]()
bo rozpoczoł się poród przedwczesny tyle zatrzymywania było, że póxniej miałam problemy z urodzeniem Kubalki bo skurcze były tak mało sukcesywne, że szyjka nie rozwierała się, a ból niesamowity....choć dopiero po podłączeniu oksytocyny poznałam co to znaczy prawdziwy ból nie do wytrzymania, ale wytrzymałam i już dawno wszystko zapomniałam :-) jedno wiem WARTO BYŁO!!!!