hruda
Fanka BB :)
Moze wrosnac jak posiadaczka zapomni o jej istnienu - termin waznsci 5 latJa slyszalam,ze spirale moga wrosnac, albo grozi ciaza pozamaciczna, dlatego balabym sie.

Poza tym wazne sa okresowe wizyty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze wrosnac jak posiadaczka zapomni o jej istnienu - termin waznsci 5 latJa slyszalam,ze spirale moga wrosnac, albo grozi ciaza pozamaciczna, dlatego balabym sie.

Ja też nie widzę w tym nic złego. Chyba min 2 godziny po spożyciu można karmićCo do picia karmiacych to mnie czasem wieczorem zdarzy sie wypic troche piwa albo lampke wina i nie widze w tym nic zlego...Pani w poradni laktacyjnej powiedziala mi ze nie ma zadnych przeciwskazan bo przy niewielkiej ilosci alkohol praktycznie nie przenika do mleka tylko zeby nie pic bezposrednio przed karmieniem .
W życiu nie założę sobie spirali. Wiecie,że można zajść w ciążę i ta spirala może wrosnąć w dziecko
oj kochana ja tez sie dlugo zastanawialam wspolnie z mezem myslelismy ale w koncu sie zdecydowalam i teraz tylko na @ czekam by moc zalozyc spirale
Albo przebić pęcherz płodowyPrzesąd nie przesąd,ale na moje ziemia jest jeszcze zimna. Przecież dopiero od kilku dni mamy ciepełko.Ja juz ja nawet na chwile polozylam ale moja babcia mi powiedziala ze wiosna to najgorsze rzeczy z ziemi wychodza ale moze to jakis przesad...

z resztą teraz przez jakiś dwa tygodnie trochę Was zaniedbam bo P ma urlop i co chwila coś wymyśla to jedziemy nad wode to do znajomych i do tego jeszcze moja praca dochodzi a doba ma tylko 24h...Zgłaszam kandydaturę:
30Agulka
gagulec
do wątku zamkniętego.
Proszę mnie poprzeć.:-)

alko Kuba taki wielkolud
no nic lece zadzwonić do przychodni.co do wątku zamkniętego to my też chcemy![]()

pózniej przyjechala moja mama i kawke piliśmy na dworze pożniej wybraliśmy się na 1.5 godzinny spacer do lasu a wieczorkiem zrobiliśmy z sąsiadami grila

Czasem wystarczy jeden dzień nieobecności, a zaległości są nie do nadrobienia :-)
Zgadzam się z tym teraz czytalam ponad godzine ale wkońcu udalo mi się nadrobić
A ja pochwale się nieskromnie, że o 9.20 skończyłam 24 wiosny :-):-)
My troche się spózniliśmy ale szczerze żKasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, samych radości pociechy z męża i synka oraz wszystkiego o czym marzysz by się spełniło.
życzymy ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Też myślałam, aby zamieścić zdjęcia na zamknietym bo to nigdy nie wiadomo kto ogląda forum, ale inne dziewczyny by nie zobaczyły, ale ok już przenosze :-)
To ja już wiem dlaczego nie widzialam tych zdjęć:-(