reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam wszystkie.U nas dzisiaj byla ladna pogoda,az sie nie chcialo w domu siedziec.
Co do tych spirali i innych nowinek typu plasterki itp to ja jakos nie ufam.Wole tabletki,Bralam przez jakies 2 lata i bylam BARDZO zadowolona Wiedzialm ze zawsze rano jak wstawalam miala na stoliku przy lozku listek tabletek i bralam.Mam cos takiego ze zaraz pisze sobie czarny scenariusz,a jak bralam rano tabletke to czulam sie pewna i spokojna ze ja wzielam.
Kubki nie kapki-od kiedy mozna dawac dziecku pic w nich??????Kiedys ogladalam w tv program posiecony wlasnie temu tematowi i mowili ze logopedzi zalecaja dawac pic dzieciom w kubku ze zwyklom slomka.Bo dziecko jak pije przez slomke to cwiczy aparat mowy co jest bardzo dobre jak zaczyna sie uczyc mowic.
O co chodzi z tym profilem zamknietym????Czy czyms takim.Niepamietam jak to sie nazywalo.

Oj jak tak cieplutko jest to nawet nie chce mi się kompa odpalić. Nie wiem co wstąpiło w S,ale po moich prośbach i namowach (już muślałam,że nieudolnych) po kąpaniu przemeblowaliśmy pokój. Nareszcie,bo już miałam dosyć łóżeczka prawie na srodku pokoju.
Co do picia karmiacych to mnie czasem wieczorem zdarzy sie wypic troche piwa albo lampke wina i nie widze w tym nic zlego...Pani w poradni laktacyjnej powiedziala mi ze nie ma zadnych przeciwskazan bo przy niewielkiej ilosci alkohol praktycznie nie przenika do mleka tylko zeby nie pic bezposrednio przed karmieniem .
Ja też nie widzę w tym nic złego. Chyba min 2 godziny po spożyciu można karmić

oj kochana ja tez sie dlugo zastanawialam wspolnie z mezem myslelismy ale w koncu sie zdecydowalam i teraz tylko na @ czekam by moc zalozyc spirale

W życiu nie założę sobie spirali. Wiecie,że można zajść w ciążę i ta spirala może wrosnąć w dziecko:szok: Albo przebić pęcherz płodowy

Ja juz ja nawet na chwile polozylam ale moja babcia mi powiedziala ze wiosna to najgorsze rzeczy z ziemi wychodza ale moze to jakis przesad...
Przesąd nie przesąd,ale na moje ziemia jest jeszcze zimna. Przecież dopiero od kilku dni mamy ciepełko.

witam
postanowiłam pierwsza napisać, bo pomimo tego że zazwyczaj pierwsza wstaje to jakoś nie mam ochoty właczać kompa ale dziś jakoś nie chce mi się zbierać do pracy i pracować bo do zamknięcia kampani 2007 został sam syf a przez moją nieobecnośc w trakcie roku mam braki w przepisach i tgroszke się boje żeby czego nie zbabolić ale jak to się mówi damy rade, tak damy rade i nie takie rzeczy się robiło
szykuje się dziś piękna pogoda i mam nadzieje że B nie brudzi w domku za bardzo to wskocze do ogródka przed domem tego z kwiatkami ja wróce z pracy bo mi się tam mleczy nasiało i jeszcze jakiegoś cuda co wygląda jak kwiatek ale podejrzewam że to coś jak oset tylko nie kłuje i też muszę się tego pozbyć
dobra idę się zbierać papapaap

Witajcie kochane nie było mnie dwa dni i chyba nie uda mi się nadrobić zaległości:zawstydzona/y::zawstydzona/y: z resztą teraz przez jakiś dwa tygodnie trochę Was zaniedbam bo P ma urlop i co chwila coś wymyśla to jedziemy nad wode to do znajomych i do tego jeszcze moja praca dochodzi a doba ma tylko 24h...
kolejne zdjęcia do NK postaram się dzisiaj dodać...
dobra uciekam troche poczytać....

Zgłaszam kandydaturę:
30Agulka
gagulec

do wątku zamkniętego.

Proszę mnie poprzeć.:-)

POPIERAM!!!!!!!

My też już na nogach. Kuba otworzył oko o 6, ale przytulił się jeszcze do podusi i pospał 40 minut. No ale jak ja obudziłam się i zobaczyłam tak piękne niebieskie niebo za oknem to wstałam :-) przy takiej pogodzie nawet mi nie żal tej godziny 7.00 :-) o 10.30 jedziemy autobusikiem do mojej mamy.

Wczoraj ustaliliśmy z R, że 4.V jedziemy do ZOO z Kubalką :-) może to grubo za wcześnie, ale będziemy mieć fajną wycieczkę.

Klavell ja też chce założyć spirale :-) a dziewczyny czy to prawda, że ona doprowadza do poronienia jakby ziarenko się chciało zagnieździć?????:dry:

Wczoraj byli u Nas znajomi z synkiem 10.V skonczy 9 miesięcy, ale bardzo taki malutki przy Kubie :dry: alko Kuba taki wielkolud :dry: no nic lece zadzwonić do przychodni.

witam w piękny sloneczny poranek:-)
ale mam super humor jak widze że jest śliczna pogoda:tak::laugh2:
wczoraj też bylo tak pięknie i caly dzień spędziliśmy poza domkiem nawet obiadek jedliśmy na dworze:tak:pózniej przyjechala moja mama i kawke piliśmy na dworze pożniej wybraliśmy się na 1.5 godzinny spacer do lasu a wieczorkiem zrobiliśmy z sąsiadami grila:tak::tak::tak:
Mateuszek też bardzo lubi być na dworze, zawsze wynosimy mu na dwór jego lóżeczko ,obracamy do góry nogami wkladamy do środka koce, zabawki i ma mini ,,kojec,,:-)

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to jeśli uważacie że się kwalifikuje to też bardzo chętnie bym chciala:tak::tak::tak:

reklama
Czasem wystarczy jeden dzień nieobecności, a zaległości są nie do nadrobienia :-)

Zgadzam się z tym teraz czytalam ponad godzine ale wkońcu udalo mi się nadrobić:tak:

A ja pochwale się nieskromnie, że o 9.20 skończyłam 24 wiosny :-):-)

Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, samych radości pociechy z męża i synka oraz wszystkiego o czym marzysz by się spełniło.
My troche się spózniliśmy ale szczerze ż
życzymy ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:tak:

Też myślałam, aby zamieścić zdjęcia na zamknietym bo to nigdy nie wiadomo kto ogląda forum, ale inne dziewczyny by nie zobaczyły, ale ok już przenosze :-)

To ja już wiem dlaczego nie widzialam tych zdjęć:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry