Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie moge przestać o tym myśleć....Qrcze nie moge dojść do siebie po tym co napisała Harsh pokazałam posta mojemu W i jesteśmy w szoku normalnie poje...y
hej Baby.
Olo w szpitalu, wiec i ja z nim.
Raz musialam jechac na wieczor do domu, ale sie cofnelam, bo nie wzielam spiochow do prania... a tam Olo juz byl przywiazany (!!!!!) do lozeczka, tak ze oddzielnie kazda konczyne. Jak na torturach, wiec nie zostawie go tam nawet na sekunde samego.
Ciezko nam strasznie, odezwe sie pozniej.

Wcale ci się nie dziwie że ci jest ciężko, bo każda matka czula by to samo co ty
Ja już zapisałam Zuzie do przedszkola i to było jedno z ostatnich miejsc (ale to prywatne przedszkole może w państwowych jest inaczej)
Zuzka też ma jakąś fazę anty-mlekową jeszcze dostaje cycka ale ostatnio wypija o połowę mniej niż zwykle, może dlatego że je więcej zupki...?
Jak to zapisałaś już do przedszkola???!!!??!To tak wcześnie na 3-4 lata wstecz trzeba zapisywać????
hej Baby.
Olo w szpitalu, wiec i ja z nim.
Raz musialam jechac na wieczor do domu, ale sie cofnelam, bo nie wzielam spiochow do prania... a tam Olo juz byl przywiazany (!!!!!) do lozeczka, tak ze oddzielnie kazda konczyne. Jak na torturach, wiec nie zostawie go tam nawet na sekunde samego.
Ciezko nam strasznie, odezwe sie pozniej.
Harsharani Boziu kochana dlaczego pozwalasz maluszkom tak cierpiec, przecież one są takie bezbronne i uzależnione od nas. Proszę Boziu daj zdrówko Olkowi. Trzymaj się mamusiu.
BOŻE KOCHANY!!!!! Harsh poryczałam się jak zobaczyłam co napisałaś!!!! Ja pierdole jak te ci***y te dzieci traktuja!!!!!!!! Jak tak można przywiązać dziecko i co ma niby leżeć spoojnie!!!! Przecież w takich warunkach nie można leczyć dzieci.
Agulka znam taką przypowieść jak człowiek oglądający zbrodnie, głód, cierpienie na świecie pyta Boga dlaczego na to pozwala i nic nie robi wtedy Bóg mu odpowiedział "już coś zrobiłem - stworzyłem Ciebie" to my dajemy przyzwolenie i to my musimy coś z tym zrobić. Jak widzę to siostry od dzieci są takie same wszędzie. W szpitalu jak jeszcze leżałam z Kubusiem to kazali odwozić dzieci jak się wychodziło z pokoju np na odwiedziny rodziny. Raz wracałam do pokoju pielęgniarek po Kubusia z odwiedzin mamy, a tu widok do zabiciaone świetnie się bawiły przy kawce a mój Kuba wrzeszczał w niebogłosy to ja się pytam czy nie słyszycie, że moje dziecko płacze!!! A one na to " a bo to tylko jedno" ZABIĆ!!!!!!!!
Trzymajcie kciuki za Maciulka, bo jutro jedziemy po wyniki rtg bioderek i do ortopedy.
Ma jakby dwa paznokcie jeden normalny a drugi obok niego taki mały, ma gdzieś 2 mm. Nasza lekarka mówi, że to nic takiego i na pewno niedługo się unormuje, ale dla mnie to jest nie normalne. Oby później za późno nie było.