Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...

czyli w bedac w turcji przytylo mi sie 4-5 kg i to zrzucic musze + jeszcze jakies 3-4 kg ekstra
:-) Jeszcze raz ogromne dzięki!!!!
A dlaczego ? Nie lubisz ich? Chyba że to osobiste problemy to nie odpowiadaj.Witajcie kochane babeczki...
Hanifka sie dzi najedzona i sie bawi ja zmywarke nastawilam obiad robie na dwa dni bo jutr wielkie sprzatanie mnie czeka bo w czwartek gosci z polski mam kolega turek z zona polka do nas przyjezdzaja nie ciesze sie w cale z tego powodu...
od wczoraj sie odchudzam daje jakos rade ale dzis kupilam sobie zapas batonikow z musli by miec jakas przygryske:-) waze 65 kgczyli w bedac w turcji przytylo mi sie 4-5 kg i to zrzucic musze + jeszcze jakies 3-4 kg ekstra
Cieszę się że już doszły dzięki za info bo już się bałam że będą długo szły bo coś u nas mówili o strajku poczty. Poproszę fotkę Kubusia w nowych butkach:-):-)Klavell życzę powodzenia w odchudzaniu i silnej woli!!! :-)
Nuśka przyszły buty czysta rewelacja!!!! :-):-) Jeszcze raz ogromne dzięki!!!!
A u mnie pogoda się poprawia, ale damy sobie dziś luzu ze spacerkiem bo po prostu padam na twarz.... wczoraj pisałam, że dostałam kopa do pracy bo chyba goście się zjawią i miałam racje dziś dostałam @
Naomi tak przyjdzie Ci PW od Etki :-)
Witajcie
właściwie to nie wiem co mam napisać
totalna pustka w głowie
nawet wypiłam red bulla żeby się bardziej lotna zrobić ale nic
zero skrzydeł
więc tylko sobie poczytam...
Czytam że tu kilka dziewczyn karmi piersią. A czy Wasze dzieci mają już zęby? jak Wam idzie karmienie zębatych maluszków? Bo ja usłyszałam już 2 opinie że będę musiała odstawić małegobo będzie mnie gryzł.
Czy Wy macie taki problem?
Myślę, że tak:-) Dzisiaj się do niej śmiał na głos, pierwswzy raz bo już była na kilka godzina w ubiegłym tygodniu. Codziennie przychodzi na pare godzin, pobawi się z nim zabierze na spacer da coś do zjedzenia, przewija go. Jutro pierwszy raz ich zostawie samych na pare godzin i wskoczę do fryzjera podciać grzywkębo mi włazi w oczy. A w środę rano już do pracy. Ale już się mocno nie stresuję bo widzę, ze jest ok dają sobie radę Dawidek i niania hehe:-):-)
Z jednej strony to fajnie, bo nie będę musiała być na wysokich obrotach i niezbędna zawsze w pracy. W razie drugiej ciąży nie będę się ciągle stresowała tak jak w pierwszej. A z drugiej strony... patrzę na tego chłopaka co robi "moją" ulubioną pracę i mi żal. Nie umiem zrezygnować, chciałabym dalej mieć taką fajną władzę jak miałam. Hejloł! Ja tylko na moment, bo muszę starszego kłaść spać już. Donoszę tylko, że żyję i już mam nowy, mega szybki internet, z czego się ogromnie cieszę.
U mnie kolejny dzień walki z Tymkiem o mleko. Niestety, nie chce jeść niczego z butelki co ma kolor biały.