reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja i pytam gdzie słonko:-(:-(:-(???? opuściło nas:baffled::sorry2:
Tak czytam ile z Was chciałoby być juz ponownie w ciąży i wychodzi na to że mnie jako jedyną ta myśl przeraża:zawstydzona/y::zawstydzona/y: owszem chciałabym jeszcze jedną dzidzię ale nie teraz, teraz nie jestem jeszcze gotowa nie wiem z czego to wynika być może przerażają mnie te ciągłe wizyty u lekarza(co dwa a nawet co tydzień się zdarzało) i ten paniczny strach czy na pewno wszystko w porządku.

Nuśka to ja jestem druga bo ja nie tęsknie do ciąży w dosłwnym tego słowa znaczeniu a do tej promienistej cery :-( na razie na myśl o drugim dziecku przechodzi mnie dreszcz i może naraże się, ale odrzuca mnie ta myśl. To oznaka, że jeszcze nie jestem ready na taki skok. Kuba jest dla mnie całym upragnionym światem, którego pragnełam całym sercem i na razie on mi wystarczy, ale za pare lat kto wie kto wie...

Asiu nie mów przy mnie głośno, że on taki handsome :-) bo mogę się skusic na takie wysportowane ciałko :laugh2: nie no żart, ale lubię sobie popatrzyć na młodych i gniewnych

Hmmmm Protas :zawstydzona/y: czy to wstyd, że nie kumam :zawstydzona/y:

Nie no kochana nikt się tu nie nabija, ale swoją drogą dziwne, że nie autoryzowałaś tego artukułu ze swoją wypowiedzią :baffled: to takie bezszczelne weszli na stronę, skopiowali Twoją wypowiedż i już.
A jak mialam autoryzowac, przeciez wzieli z forum, a w forum jest tylko anonimowy nick i czesc...a tam, nie ma co autoryzowac. Zaden to kolaborat nie byl:-D

Znalazłam w wyszukiwarce tego Protasa :-) to był żuzlowiec :-) oki już qmam!!!!

Kasiu Piotrek nadal jeździ ,a jaki przystojny.....
No pewnie ze przystojny i dobrze smiga...choc przyznam ze nie jestm juz na bierzaco z speedway'em, a kiedys regularnie chodzialm na turnieje w Gdansku :-)

spoko Kasiu ostatnio przyszedł do nas kolega P z pracy, chłopaczek ma 21 lat ale taaaaaaaaaki przystojny... a mój P od razu wykumał że on mi sie podoba i mnie wyśmiał że ja stara d*** jestem a za młodymi się oglądam:-(:-( jak stara przeciez jeszcze 25l nie mam:-(:-(

reklama
Asiu byłam na NK sprawdziłam:-) i oznajmiam że laska z Ciebie i śmiało możesz wcinać ciasteczka do kawy :-p:laugh2::-D:laugh2::-D a nie odchudzać się.

KAsiu
to mi ulżyło że nie jestem sama :zawstydzona/y::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry