Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i ja i pytam gdzie słonko:--
-(???? opuściło nas
Tak czytam ile z Was chciałoby być juz ponownie w ciąży i wychodzi na to że mnie jako jedyną ta myśl przerażaowszem chciałabym jeszcze jedną dzidzię ale nie teraz, teraz nie jestem jeszcze gotowa nie wiem z czego to wynika być może przerażają mnie te ciągłe wizyty u lekarza(co dwa a nawet co tydzień się zdarzało) i ten paniczny strach czy na pewno wszystko w porządku.
A jak mialam autoryzowac, przeciez wzieli z forum, a w forum jest tylko anonimowy nick i czesc...a tam, nie ma co autoryzowac. Zaden to kolaborat nie bylHmmmm Protasczy to wstyd, że nie kumam
Nie no kochana nikt się tu nie nabija, ale swoją drogą dziwne, że nie autoryzowałaś tego artukułu ze swoją wypowiedziąto takie bezszczelne weszli na stronę, skopiowali Twoją wypowiedż i już.

Znalazłam w wyszukiwarce tego Protasa :-) to był żuzlowiec :-) oki już qmam!!!!
No pewnie ze przystojny i dobrze smiga...choc przyznam ze nie jestm juz na bierzaco z speedway'em, a kiedys regularnie chodzialm na turnieje w Gdansku :-)Kasiu Piotrek nadal jeździ ,a jaki przystojny.....
Zeskanuję Ci tą stronę i prześlę. Chcesz?:-)Zaluje tylko ze nie mozna dostac juz tej gazetki...tak Ku Pmieci, Pamieci Ku..a![]()
Na tzw ciacho? taaa ja tez lubie i to zadna pedofilia...bo oni doskonale wiedzo CO jest na Rzeczy;-)Asiu nie mów przy mnie głośno, że on taki handsome :-) bo mogę się skusic na takie wysportowane ciałkonie no żart, ale lubię sobie popatrzyć na młodych i gniewnych

o tak, o tak, o tak!!! o Dzieki Majandro WielkaZeskanuję Ci tą stronę i prześlę. Chcesz?:-)
:-)
:-)