Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pomysł dobry moze by taki wątek na zamkniętym otworzyć i tam było by po jednym zdjęciu każdej z nas i tak zawsze mozna by w jednym miejscu sobie przypomnieć kto jak wygląda??????Mam propozycje. Może wkleiłybyśmy swoje zdjęcie do postu jeden raz. Wiedziałybyśmy z kim rozmawiamy.:-) Wiem, wiem zaraz powiecie przecież jest NK, ale Was tyle jest że trudno w głowie szybciutko przypomniec sobie jak wyglądacie.. Napewno zaraz grom krytyki na mnie spadnie.
A co tam, ja wklejam piersza ( mam nadzieję, że nie jedyna)
![]()
A dodaj link gdzie to znalazłaś jak masz czas oczywiście. z góry dziękuję:-):-):-) a co tam jak śledzić "karierę" koleżanki to śledzić no nie???;-);-)Hruda, a to dziady! Nie zacytowali Twojej wypowiedzi dosłownie. Poszukałam jej na babyonline i rózni się trochę. Zaskarżyłabym ich![]()
No tez sie wk....m.Hruda, a to dziady! Nie zacytowali Twojej wypowiedzi dosłownie. Poszukałam jej na babyonline i rózni się trochę. Zaskarżyłabym ich![]()

. Skarzyc? no co ty - Doda nie jestem

byla dzis u mnie teściowa no i Mati byl bardzo grzeczny aż bylam zdziwiona.Cqaly czs bawil się zabawkami, ani razu nie zaplakal ani nie uciekal nigdzie- jak nigdy
tylko teściowa zdążyla pojechać a Mati w ryk, bawić się niechce, spać niechce- mimo że jest śpiący, jeść też za bardzo niechce tylko prawie caly czas krzyczy