• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduję się! Ale fajnie, że od jutra wolne! Tzn. dla mnie co dziennie niedziela, ale małżonek będzie w domku aż do niedzieli...

Dzisiaj wreszcie złożyłam wniosek w MOPSie. Teraz tylko 2 tygodnie na decyzję muszę czekać.

Wkurzyłam się na moją mamuśkę. Zaczęła mi marudzić, że jestem do niczego matka i krzywdzę mojego pierworodnego, bo nie gotuję mu zup codziennie, tylko raz na jakiś czas. Nie gotuję zup, bo ani ja ani mąż ich nie jadamy. Kiedyś jednak gotowałam zupy specjalnie dla synka, a Kuba jadł ze smakiem, a potem coś mu odbiło i za żadne skarby nie chciał jeść. Więc cały garnek szedł na zmarnowanie, a Kuba i tak jadł to co my. Więc teraz gotuję rzadziej ale za to przynajmniej wiem, że raz na jakiś czas synek zje zupkę... Qurcze, znowu jestem o kant tyłka rozbić:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki zlote:-)...poleccie jakas dobra ksiazke...taka babska, gleboka, poruszajaca..ale nie romansidlo...bo wybieram sie niebawem do Empiku i cos musze koniecznie kupic 4ME:-D
Atru - wyyyluuuzuuuj...moze masz jeszcze przystaweczki i deserki wymyslen serwowac?...nie daj sie takiemu gadaniu! Zawsze powtarzam - na byciu mama i gospodynia swiat sie nie konczy - trza tez byc kobieta, kochanka, przyjaciolka i pracowniekiem...wiec dajcie zyc! Umiar we wszystkim!

Atru nie przejmuj sie gdybym ja miala brac do siebie wszystko co mowi mi moja mama to juz bym osiwiala ostatnio jak dowiedziala sie ze chcemy kupic psa to mi powiedziala ze jestem nienormalna bo wlasnego dziecka nie potrafie przebrac a chce jeszcze miec psa ...(to znaczy ze co Zuzia sama sobie zmienia pampka bo nigdy nawet zaczerwienionej pupy nie miala?) ale W mi wtedy powiedzial ze teraz moja rodzina jest on i Zuzia i tego sie zamierzam trzymac , a moja mama to na prawde ciezki przypadek.

Hruda a co do ksiazek to ja takie typowo babskie to rzadko czytam (uwielbiam historyczne)
W czasami cos mi zamawia ze swiata ksiazki
np szafranowe niebo lesley lokko (nawet spoko ale troche romansidlo -a jaka to jest babska i nie romansidlo?)
ostatnio mi kupil kurtyzane w wenecji (ale jeszcze nie czytalam)
bardzo lubie impresjoniste hari kunzru ale to nie typowo babskie i dosc stare wiec juz pewnie czytalas

reklama
Luandzia- babskie czyli o kobiecosci, o odbudwaniu lub odnajdywaniu swego ja, o przenikaniu do swojego wnetrza, do duszy...takie bardzo lubie! Ale oczywiscie moga byc osnute w historie, romans, humor itp

Stasiek jak zasnie to zansie...czekam i czekam a musze wyjsc do sklepu bo uswiadomilam sobie ze jutro swieto narodowe i sklepy zamkniete a zaproszono mnie na goryla, czyli grilla i trza jakies miesko kupic!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry