Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie tesknie za brzuszkiem, choc ciaze mialam idelana!
Jak Ty jesteś stara to co by powiedział Twój P na mój wiekspoko Kasiu ostatnio przyszedł do nas kolega P z pracy, chłopaczek ma 21 lat ale taaaaaaaaaki przystojny... a mój P od razu wykumał że on mi sie podoba i mnie wyśmiał że ja stara d*** jestem a za młodymi się oglądam:--( jak stara przeciez jeszcze 25l nie mam:-
-(
oj nie chce ja wiedzieć
;-)

Aż mi lżej:-):-):-):-) naprawdę chyba to chciałam usłyszeć bo juz myślałam że ze mną coś nie tak. Oczywiści to co było było super pomimo strachu i ogromnie się cieszę że mam Igorka .Nuska - nie jestes sama bo ja tez nie spiesze sie az nadto do drugiego bobaska. Jak pisalam - kiedy Stas osiegnie wiek wczesnoprzedszkolny - 3 latka - wtedy zaczna sie starania. Bo teraz jakos nie wyobrazam sobie tej calej ciazy, rodzenia, i takiego maluskiego szkrabika...przy tym wiekszym szkrabiku. Nie tesknie za brzuszkiem, choc ciaze mialam idelana!
![]()
Dam tutaj. Nie wyślę Ci jej, bo Maciuś już ją "czytał" i jak się domyślasz nie wygląda najlepiejMajandra - dawja na BB...ale tam naprawde nic takeigo nie bylo...a nie moglabys mi przeslac tej gazetki, jak ja przeczytasz? czy moze zbierasz? za przesylke zaplace oczywiscie.

w ogóle ani ani.