Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie koniecznie musi być patologia. Po prostu bieda:-(znam dziewczyne która od 2m karmiła dziecko mlekiem z kartonu 0,5% masakara ale tam to jest patologia na całego.
Ruda Iza - ja też ostatnio zaglądałam na blog Omarka bo ciekawa byłam co u Was już myślałam że nami wzgardziłaśDobrze cię widzieć z powrotem
![]()
Cały czas na świeżym powietrzu i cały czas w trasie. Trzy dni pod rząd grillowania, wczoraj na festynie majowym na koncercie Kasi Cerekwickiej i mały cały czas z nami. Trochę sie boje bo mały miał delikatny katar i żeby po wczorajszym wieczorze nie pogorszyło mu sie, ale jak na razie jest dobrze. Rośnie nam mały imprezowicz i kobieciarz:-) Z rąk do rąk mi dziecko w ostatnich dniach przechodzi i cały czas rogalik na buziuni:-) my wtedy wlaczamy elektroniczna nianie i tez wybywamy do ogrodu albo do szwagierki pietro wyzej.wczoraj mała zasneła o 19 a my poszliśmy do sąsiada na grilla wiem co sobie pomyłśicie że zostawiłam małą w domku ale ona jak po kąpaniu zaśnie to praktycznie do 5 rano śpi bez kwęknięcia ale i tak co 15 minut zachodziłam do niej
a dzisiaj idziemy do nas do parku na dzień strażaka ma być taki wiejski festyn pokazy strażackie itp

gratulujemyOlo ma pierwszy ZABEK!!!!

jestem Marianną gierek
mam lenia.
, bo cieplo konika jest integralna czescia terapii.