30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Luzandzia dobrze , że nic się gorszego nie stało.
Izalela i Hruda dzięki. Zrobiłam już małemu zdjęcie za Chiny nie chciał sie uśmiechnąc i wyszedł ponuro. Byłam też po wniosek.

Listonosz właśnie przyniósł ustnik, ciekawe jak Adaś da sobie z nim radę.
Powiem Wam dzisiejszą historyjkę.
Szykowałam się do wyjścia a tu puka ktoś. Pan po 40 - chałupnictwo. Kiedy otworzyłam drzwi ( trzymałam małego na rękach) on do mnie: Czy mamusia w domku?? Ja na to , że ja jestem mamusuia. Oj przepraszam( gada dalej) myślałem, że trzymasz braciszka. Jesteś taka młodziutka.:-)
Boże dziewczyny jak ja wtedy UROSŁAM. Humor mi się poprawił i chce mi się życ. Majandra dobra terapia na naszą handrę. Uśmiałam się do łez.

Izalela i Hruda dzięki. Zrobiłam już małemu zdjęcie za Chiny nie chciał sie uśmiechnąc i wyszedł ponuro. Byłam też po wniosek.

Listonosz właśnie przyniósł ustnik, ciekawe jak Adaś da sobie z nim radę.
Powiem Wam dzisiejszą historyjkę.
Szykowałam się do wyjścia a tu puka ktoś. Pan po 40 - chałupnictwo. Kiedy otworzyłam drzwi ( trzymałam małego na rękach) on do mnie: Czy mamusia w domku?? Ja na to , że ja jestem mamusuia. Oj przepraszam( gada dalej) myślałem, że trzymasz braciszka. Jesteś taka młodziutka.:-)
Boże dziewczyny jak ja wtedy UROSŁAM. Humor mi się poprawił i chce mi się życ. Majandra dobra terapia na naszą handrę. Uśmiałam się do łez.

pogoda super, ale chyba będzie burza bo jest strasznie goraco i parno 

Tak zabezpieczenie wszystkiego co się da jest najważniejsze przy tak rozbrykanym maluszku wiem coś o tym bo Kuba u mamy jak jesteśmy to ciągnie do kontaktów, które u mamy są bardzo nisko podłogi