Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Czesc dziewczyny.My juz wrocilysmy ze spacerku,przesliczna pogoda.Byla yez w przchodni zapytac sie o szczepienie i zrobili mi je od reki
.Naomi zniosla je bardzo dobrze.przy pierwszym wkluciu w bioderko tylko jeknela,a przy drugim troche zaplakala.Myslalam ze bedzie gorzej.Ale jestem bardzo dumna z mojej coreczki.
Pozniej zakupy i jestem wsciekla bo kupilam tylko najpotrzebniejsze produkty i zostawilam troche kasy w sklepie

Normalnie mam dosyc,czlowiek idzie na zakupy i zotawia wszystko co maw portwelu.Ale coz zycie takie jest.
Luandzia nie martw sie moja Naomi ostatnio tak chukla o lawe glowa i wyszka praktycznie bez szwanku.Dzieci musze przezyc pewna ilosc swoic upatkow i tego nie zmienisz.
Gabidis gratulacje zpowodu swoich nowych czterech scian,niech wam sie zyje jak najlepiej.
Monia kolejna perelka.GRATULACJE
Agulka a to komplement uslyszalas.Chciala by sie takie slyszec codziennie.
Zmykam jesc obiade-pyszna zupke dzis ugotowalam.Pozniej chce upiec ciasto.
.Naomi zniosla je bardzo dobrze.przy pierwszym wkluciu w bioderko tylko jeknela,a przy drugim troche zaplakala.Myslalam ze bedzie gorzej.Ale jestem bardzo dumna z mojej coreczki.Pozniej zakupy i jestem wsciekla bo kupilam tylko najpotrzebniejsze produkty i zostawilam troche kasy w sklepie

Normalnie mam dosyc,czlowiek idzie na zakupy i zotawia wszystko co maw portwelu.Ale coz zycie takie jest.Luandzia nie martw sie moja Naomi ostatnio tak chukla o lawe glowa i wyszka praktycznie bez szwanku.Dzieci musze przezyc pewna ilosc swoic upatkow i tego nie zmienisz.
Gabidis gratulacje zpowodu swoich nowych czterech scian,niech wam sie zyje jak najlepiej.
Monia kolejna perelka.GRATULACJE
Agulka a to komplement uslyszalas.Chciala by sie takie slyszec codziennie.
Zmykam jesc obiade-pyszna zupke dzis ugotowalam.Pozniej chce upiec ciasto.
.

).