reklama

Wrześniówkowe mamy

o klavell- w tym samym momencie sie pojawilas :tak:. szkoda, ze mieszkasz tak daleko. a do berlina masz blisko? moj maz czesto tam bywa, moze bym sie kiedys z nim zabrala?

reklama
aha, to zle zrozumialam :laugh2:. no to jestesmy wstepnie umowione. luandzia po bozym ciele, ja koncem przyszlego tygodnia bede miala auto (wreszcie!) a ty tylko popoludniu. pozostaje tylko okreslic dokladny czas i miejsce :tak:.
tak, to my jedziemy do miedzywodzia.

napisze tutaj choc wiem ze jest inny watek ale nie che mi sie szukac:zawstydzona/y:
Czy macie jakies moze fajne przepisy na ciasta takie ktore zawsze wychodza takie najzwyjklejsze tylko nie serniki czy makowce jakies z owocami czy jakies babki bo naszla mnie chec by nauczyc sie piec i chcialabym od czegos prostego zaczac kupilam sobie nawet wage kuchenne

poszperalam jeszcza na NK, wracam po OSMIU minutach a tu NIC! gdzie jestescie???
Właśnie na NK:-):-):-):-)

napisze tutaj choc wiem ze jest inny watek ale nie che mi sie szukac:zawstydzona/y:
Czy macie jakies moze fajne przepisy na ciasta takie ktore zawsze wychodza takie najzwyjklejsze tylko nie serniki czy makowce jakies z owocami czy jakies babki bo naszla mnie chec by nauczyc sie piec i chcialabym od czegos prostego zaczac kupilam sobie nawet wage kuchenne

buuuu ciasta to moja raczej ciemna strona ale mogę Ci podać prosty przepis na jabłecznik taki na sucho ale to na stronie tematycznej już lecę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry