Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moja ciocia jak na święta zrobiła paszteciki:część z kapustą na wigilię, część na kolejne dni świąt z mięsem. I się pomyliła, bo na wigilię dała te z mięsem i każdy chwalił jak dobra ta kapusta.a coz to jest ta szymanowska
przypomnialo mi sie jak zrobilam kiedys na wigilie nalesniki (do krokietow z grzybami) z maki ziemniaczanej. ale byly gumowe!
![]()

(bo pisalo sz.
)niezla musiala byc imprezka skoro tak im sie film urwal![]()

:-)
Klavell - slooooodki widokJak dla mnie mozesz wkleic na naszym poczciwym zamknietym ze zdjeciami pociechNo jestem :-)
Fotki gotowe. Gdzie wkleić? Na zamkniętym w fotkach czy osobny spotkaniowy wątek założyć?
Bo Trójmiejskie BBabeczki też lada tydzień będą miały fotki...
Jadłaś?a moja ciotka z kolei do sernika zamiast dac szczypte soli wsypala cala szklanke!(bo pisalo sz.
)

Wybacz ale szklankę soli do cistaa moja ciotka z kolei do sernika zamiast dac szczypte soli wsypala cala szklanke!(bo pisalo sz.
)

dobra jest ta Twoja ciotka
, tzn sprobowalam (bo ja oczywiscie zawsze jako pierwsza sie biore za jedzenie jak jestem u kogos
)
Łakomstwo nie popłaca;-). Ja zawsze czekam, aż ktoś inny pierwszy spróbujejadlam, tzn sprobowalam (bo ja oczywiscie zawsze jako pierwsza sie biore za jedzenie jak jestem u kogos
)
;-)