izabela352
Fanka BB :)
to nie w moim stylu. czasami az mi wstyd ale co mam zrobic jak na widok jedzenia az sie trzese. ha, piotrek to ma chyba po mnieŁakomstwo nie popłaca;-). Ja zawsze czekam, aż ktoś inny pierwszy spróbuje;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to nie w moim stylu. czasami az mi wstyd ale co mam zrobic jak na widok jedzenia az sie trzese. ha, piotrek to ma chyba po mnieŁakomstwo nie popłaca;-). Ja zawsze czekam, aż ktoś inny pierwszy spróbuje;-)

Oj, Hrudzia, nie żartuj. My tu poważne sprawy omawiamy.;-)Jeszcze by Klavell ciasto z mąki ziemniacznej upiekła
![]()
Właśnie dowiedziałam się od męża z zawodu kucharza, że krupczatka to nie to samo co ziemniaczana. Ups moja gafa - nie wiedziałam. Różnica polega na tym, że krupczatka zawiera mniej skrobiw sobie i ma coś jeszcze w sobie z kukurydzy. Powiedział mi: gdyby to było to samo to tak samo by się nazywały. Ale mądrala.
Piszę przepis na tą babkę z makiem.
u ciebie mąż- kucharz chyba pierwsze skrzypce gra w kuchni 

-no i super:-)Ja raz upiekłam ale miałam w tedy chyba 7 lat ślicznie się świeciło:-)
Klavell zamiast krupczatki możesz dać zwykłą mąkę też będzie dobrze
Ja już zmykam do łóżka bo o 4 rano wyjeżdżamy do Wa-wy ciekawe jak Zuzia zniesie podróż ?Miłego pieczenia i weekendu:-)

No wiesz Agulka żeby krupczatkę z ziemniaczaną pomyliću ciebie mąż- kucharz chyba pierwsze skrzypce gra w kuchni
-no i super:-)