Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(, a na dodatek zdarza mi się plamić w trakcie, co nigdy dotychczas nie miało miejsca. W przyszłym tygodniu wybiorę się do mojego ginka,niech mi coś poradzi na to, bo najgorsze myśli mnie nachodzą... no chyba, że się zagubiona @ odnajdzie, bo znowu czekam. Miała być 13-go... Ale raczej o ciążę tutaj nie chodzi. Już od jakiegoś czasu dwutygodniowe poślizgi to norma...O kochanienka, to w takim razie musimy sie szybko spotkac!
Nuska, Hruda - to kiedy nastepny raz?

Też o tym rozmawialiśmy ale ja się na tym średnio znam jakbyście coś ciekawego wypatrzyły to dajcie znać co warto.asiek - myslalam o czyms takim, bardziej o polisie ubezpieczeniowej+konto lokacyjne w jednym, ale sporo wtedy pieniedzy odpada na prowadzenie uslugi. Teraz znowu dalyscie mi do myslenia i musze porozmawiac z mezem, zeby zalozyc konto z dobrym oprocentowaniem i tam wplacac.
Takie nic a jaka radocha :-)

Tutaj: Taaz - Free Virtual Makeovers, choose from hundreds of virtual hairstyles, celebrity hair styles and makeup. Mój mąż mówi że mogłabym tak w realu, ale chyba do mojej pyzatej buzi to jednak nie bardzo taki blond...