reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dzisiaj będę robiła szpinak. Dla Matysa zamrożę żeby był na zaś;-),a sobie zrobię z masełkiem,koperkiem i szczypiorkiem. Gdzieś czytałam jeszcze o czosnku,ale mama nic o nim nie wspominała. Młody śpi od 16:szok: Coś mu się stało?? O fika nogami. Spadam

reklama
Mam takiego doła, że szkoda gadać :-:)sad::sad: zastanawiam się nad sensem mojego życia, nad sensem trwania w związku z R :-:)sad:

Naomi fakt widać, że masz wspaniała teściową :yes: powiedź czy chciałabyś z nią mieszkać????

A ja dzisiaj będę robiła szpinak. Dla Matysa zamrożę żeby był na zaś;-),a sobie zrobię z masełkiem,koperkiem i szczypiorkiem. Gdzieś czytałam jeszcze o czosnku,ale mama nic o nim nie wspominała. Młody śpi od 16:szok: Coś mu się stało?? O fika nogami. Spadam

Justyna ja uwielbiam szpinaczek na masełku z czosnkiem- jest zaje.....y:-) aż mi smaka narobiłaś

Cześć dziewczyny',
Etka bardzo mi przykro z powodu wypadku synka , mam nadzieje że rana szybko się zagoi .
Doti to czekam w czwartek (na Ize oczywiście też)
Iza zajęcia są bardzo fajne jest ok 10 par więc nie ma tłoku .
W Rzymie spędzimy jednak roczek Zuzi ( W bardziej pasował ten termin) bilety już kupione , hotel zarezerwowany :-)
Ale było gorąco dzisiaj:szok: a ja byłam z Zuzką u mamy i w drodze powrotnej mała krzyczała jak by ją za skóry obdzierali (głównie ze zmęczenia -trochę z przegrzania) i w konsekwencji jak dojechałyśmy do domu to była cała mokra łącznie z włosami.:szok::-(
Idę chyba spać bo ledwo żyję aaaa i jeszcze ślimaki zżerają mi ogórki czy znacie może jakiś sposób na to paskudztwo ?

czesc wszystkim! lece nadrabiac zeleglosci ale poki co mam pytanie do kogos bardziej kumatego ode mnie... otoz moje ukochane dziecko dostalo sie dzisiaj do klawiatury :szok: i cos mi w niej poprzestawial. np na miejscu Y mam Z a na miejscu Z mam Y... jak to cofnac...

reklama
Do góry