Nie rozciągają się z boku i są szersze w tym miejscu. Tak myślę,że to może być nie wygodne dla naszych poruszających się w różne sposoby maluchów. Ale może się mylę. Będę je testować.
UWAGA!!!! R mnie przeprosił!!!! Ale i tak nie mam zamiaru spuścić z tonu
Spuść troszkę

Facet to duże dziecko. Niech widzi,że dostrzegasz jego starania. Marne,bo marne,ale zawsze jakiś krok do przodu.
Mu pampersów używaliśmy tylko tych dla noworodków, a później przeszliśmy na Haggisy a w ostatnich czasach na Happy, bo była promocja w Biedronce i kosztowały bodajże 25 złotych. Teraz jest promocja na Haggisy- chyba 34pln.
A jak to wygląda porównując cena-sztuki? Bo kumpela chwaliła się,że kupiła Hagisy,bo są tańsze od Pampersów,ale bylo ich mniej. Więc to żaden interes.
Ale u nas gorąco. Aż za. Co prawda jestem latowa,ale gorąca nie lubię. Normalnie duszę się. Byliśmy trochę na dworku,ale ja już wymiękłam,a mały dostał takie talary,że szok i schowaliśmy się w domu. Jesteśmy po obiadku, młody zabawia się organkami w łóżeczku,a ja mogę pobyczyć się. Choć powinnam gumę w spodnie mu wszyć,bo z dupska mu spadają.