reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam:)
Larcia - ja tez wlasnie poszukuje ostatnio zwyklej gumowej pilki ale poki co to znlazlam tylko jakies grajaco swiecace cuda :rofl2::rofl2: musze isc do jakiego sklepu z zabawkami jutro

Nuska - jeszcze nie raz sie Igor poobija, ja juz si eprzyzwyczailam do tego ze Dawid co chwile sie obtlukuje, dzisiaj postanowil odwiedzic tate w lazience jak ten bral prysznic pchnal drzwi wsadzil pod nie lape i w ryk bo drzwi sie zaczely zamykac i mu przyciely palec...
potem postanowil wstac postal chwile porozgladal sie i ryyyyps przewalil sie na plecy i glowa o panele chyba powykladam mieszkanie gabka albo guma bo juz nie wiem jak go uchronic od tych wszystkich upadkow przeciez nie bede go trzymac na rekach caly dzien...

A u mnie dzisiaj super humor i pogoda, skumplowalam sie z jedna dziewczyna ktora zaczela pracowac jak bylam na macierzynskim poszlysmy sobie na plotki w czasie lunchu i na spacer super sloneczko przyswieca.... a po pracy idziemy ze znajomymi do pubu bo jedna osoba dzisiaj odchodzi (wyjezdza na studia do dani na 2 lata) i bedzie pozegnanie, mezus wraca wczesniej zeby zmienic opiekunke i zajac sie malym a ja mam dzien rozrywki :-D:-D:-D

reklama
Larcia weszlam sobie wlasnie na strone tego world of wonder i wyczailam fajny wozek drewniany na zabawki:D
WoodenToyTrolley_z.jpg

Dzięki dziewczyny za pocieszenie już mi lepiej byłam u mojej mamy więc zrobiłam sobie i małemu długaśnyyyyyy spacerek i juz mi lepiej.

Gagulec Blimka
to faktycznie macie racje jak zacznie mały stawiać pierwsze kroczki to dopiero będzie się obijał ooo chyba kask mu kupię;-);-);-) a i śliczny ten kosz na zabawki.

Hrudzia witamy widać uzależnienie górą:-):-)

Witajcie kochane jestem czytam na biezaco ale by cos samej napisac casu brak cale dnie spedzamy na spacerkach wycieczkach do centrum wiosna w pelnie
maz do turcji jednak nie jedzie z czego sie cieszymy
aaa zmienilam nr telefonu wiec ten co macie juz nie aktualny

A jak to wygląda porównując cena-sztuki? Bo kumpela chwaliła się,że kupiła Hagisy,bo są tańsze od Pampersów,ale bylo ich mniej. Więc to żaden interes.

66 szt :tak:

Dziś J "pozwolił" mi posiedziec na necie , bo u nas wody nie ma. I z sexu nici, dla mnie może byc, hihihihi Wszyscy ogródjki podlewają, a że mieszkamy niedaleko działek warzywnych, to wody nima..
Ale nie wiem o czym pisac, może zdjęcia powklejam na zamknietym.

Wpadam się przywitać wieczorkowo :-)

Pogoda wspaniała to forum troszku wstrzymało oddech, ale to dobrze bo korzystamy wraz z dzieciaczkami ze wspaniałej pogody.

Kubalka już śpi.

Razem z kuzynką męża wybrałyśmy się na spacer :) ja z Kubusiem, a ona ze swoimi synkami 6 letnim Sebastianem i 7 miesięcznym Piotrusiem było fajowo, ale strasznie gorąco!!! :baffled:

reklama
Agulka masz ten co Ci napisałam????

Zmniejszasz zdjecia tak, że ładujesz zdjęcie do programu klikasz na ikonke drugą od końca w rzędzie pierwszym od góry wyskoczy Ci wtedy ramka z danymi dotyczacymi rozmiaru zdjęcia tam możesz sobie ustawić dowlny rozmiar :)

Do góry