reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy ktos jeszcze o mnie pamieta?? czy juz moge sobie szukac nowego forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaleglosci nie do odrobienia.....
tyle sie ostatnio u mnie dzialo ze nie mialam czasu juz na BB:-(:-( az mi wstyd ze tak zaniedbalam....
Ja pamiętam i nawet się pytałam gdzie jesteś ale wszyscy mnie zignorowali:baffled:
absolutnie nie szukaj nowego forum :no:
co u Ciebie??

czy ktos jeszcze o mnie pamieta?? czy juz moge sobie szukac nowego forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaleglosci nie do odrobienia.....
tyle sie ostatnio u mnie dzialo ze nie mialam czasu juz na BB:-(:-( az mi wstyd ze tak zaniedbalam....

Pewnie ze cie pamietam.Pisz co tamu ciebie slychac.

Chyba dziewczyny macie racje.Nie moge sie ogladac na innych.To jest nasze zycie zycie i powinnismy spelniac nasze plany i marzenia.
Dzieki na was zawsze mozna liczyc:tak::tak::tak:

wlasnie wrocilam do domu. A gdzie bylam? a na wielkiej wyprzedazy w jeszcze wiekszym centrum.
Nogi mi chyba odpadna,w portfelu 200 zl mniej, a w szafie 2 sliczne kiecki, szorty i czerwona torebka.

czuje sie spelniona ;)

Branoc!

Asiu pamietam pamietam :-) czuje się tak jak Ty, że totalnie zaniedbałam forum i dziewczyny ale cóż :baffled: rzeczy ważniejsze wzieły góre :zawstydzona/y:

Naomi wybacz, ale nie doczytałam o co chodzi :zawstydzona/y: czy chcecie się starać o drugie dzieciatko???? Jeżeli tak to nie ma sie co zastanawiać na poczatku będzie pewnie trudno, ale później odetchniesz z ulgą, że dzieci wychowały się obok siebie i będzie coraz lepiej :tak: my chcemy się starać o drugie za ok 2-3 lata z naciskiem na 2 ale ile będzie trwać to staranie to nie wiem, o Kube staraliśmy się pół roku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry