reklama

Wrześniówkowe mamy

No szkoda, bardzo szkoda. Kurde, mogłaś dać znać to choć na godzinkę bym wpadła do Ciebie. Ale z drugiej strony, tylko smaka byśmy sobie narobiły. A kiedy znów będziesz w Wawie? Pewnie nieprędko. A gdzie to mieszkanie wynajmujecie?

Doradźcie mi co mogę kupić pannie młodej w prezencie na wieczorek panieński.

z tego co wiem, to sie daje walek na meza (taki specjalnie wygrawerowany w sklepie z takimi gadzetami), kamasutre i nie wiem co jeszcze

reklama
No szkoda, bardzo szkoda. Kurde, mogłaś dać znać to choć na godzinkę bym wpadła do Ciebie. Ale z drugiej strony, tylko smaka byśmy sobie narobiły. A kiedy znów będziesz w Wawie? Pewnie nieprędko. A gdzie to mieszkanie wynajmujecie?

No właśnie tak sie zastanawiałam nad tym ale z tego co wiem to mieszkasz w Jabłonnie a ja na Kabatach to jest kawał drogi nie chciałam cie fatygować przez całe miasto tym bardziej ze co chwile padał wtedy deszcz i była nawet burza:-(
nie mam pojecia kiedy tam nastepnym razem pojade pewnie juz nie w tym roku...:-(
sory ze tak wyszło

donkat współczuje... nie dziwie sie ze sie wnerwiasz moze namów P. żeby zaczął szukac innej pracy??? Na mojego zadziałało też kiedyś pracował do 1 w nocy albo dłużej. A teraz o 19 jest juz w domu:)

Dziewczyny a jak myjecie ząbki maluchom wieczorkiem po mleku to się nie rozbudzają?
A i czy myjecie już pastą jak tak to jaką???
Ja tez sie obawialam ze mi Stas potem nie zasnie ( bo karnie go butelka na moich kolanach i powoli mnie to mierzi przyznam szczerze)ale zauwazylam ze on juz podczas chleptania butli wcale go nie muli...wiec czy pojde z nim do lazieki czy poloze go do lozeczka - nie ma roznicy.

Klavell - gartuluje mieszkanka. Dwupoziomowy i pietrowy?

No z banalow to seksowna bielizne..ale polecam wybrac sie do dobrego sex shopu - tam mozesz znalezc cala mase praktycznych lub wyuzdanych ale tez romntycznych gadzetow... ( mnie najbardziej ujal makaron w ksztalcie...peniska, taka pomidorowka z peniskowym makaronem:-) hihi) Ja ostatnio kolezance kupilam kasiazke o tym jak zostac mistrzem/mistrzynia z lozku! (lubie dawac ksiazki) Kamasutre sobie darowalam bo ona moze i piekna ale nie do konca praktyczna...dziwne tak kochac sie z ksiazka obok.. gdzie spontan i szalenstwo cial?
...ach sie rozmarzylam, a w mojej sytuacji to nie zdrowe:-p:-D

Klavell, jak Ty żeś to wszystko tak szybko wyszukała?:szok: Dzięki.:tak::-)O wałku i Kamasutrze myślałam już, ale boję się, że nie ja jedyna. Przez allegro nie zamówię, bo za późno, wieczorek za 8 dni. To co? Mam pójść do sex shopu?:szok::confused::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry