Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasami zaglądam na inne forum 4,5 latków i tam mam jej zdjęcia, ale tam jest NUDA i większośc czasu tutaj spedzam.Agulka, a to zdjęcie Mai masz zostawić. Bo powiem Ci, że nie dziwię się córci, że się popłakała. Przecież kochasz ją tak samo jak Adasia, nie? To dlaczego nie miałaś jej zdjęcia?

To sie wybierz koniecznieNo nie byłam nigdy w sex shopie. Nie miałam potrzeby;-)
...ja bylam kilka razy glownie po te prezenty na panienski...nie zapomne jak ogladajac takie skromne wibratory podszedl do mnie profesjonalny,powazny ekspedient i zaczal mi doradzac i zachwalc taaaaakie kosmiczne gabaryty i kolory...ze sama nie wiem co mialabym z nimi zrobic?
w glowie sie nie meisci
...(ale tu i owdzie pewnie tak ;-)
)Ale ja nie mam potrzeby:-) Nam jest bardzo dobrze bez wspomagaczyTo sie wybierz koniecznie...
;-)
hehe ale moze sie wybiore ostatnio pytałam mojego czy nie ma czasem jakiejś fantazji bo chętnie bym spełniła

Nie mialam na mysli wspomagaczy...tylko mile/niecodzienne doswiadczenie konsumenckie;-)Ale ja nie mam potrzeby:-) Nam jest bardzo dobrze bez wspomagaczy;-)

Blimka, ten pilot jest super.:-):-):-):-) Zamówię go, może zdążą z dostawą, bo z Warszawy są. Szkoda, że nie ma odbioru osobistego:-(.
Czasami ale chodzi mi o to że jest taki bardziej śpiący po mleku.A to Igorek zasypia podczas karmienia?Ja właśnie dlatego daję kaszkę łyżeczką w krzesełku, więc Maciuś nie zasypia
Myję pastą Nenedent.

wyobraziłam sobie to ......ból jak chol..... a jeszcze rozejrzeć sie trzeba czy aby nikt nie widział

Agulka - a na ile wy tam jedziecie?Tu taki fajny temat poruszamy a ja zastanawiam się jak zmieścic całe mieszkanie do jednego samochodu????????![]()
;-) przeprowadzcie sie do Kudawy?