reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja też bym zjadla jakiegoś hamburgerka z MC'Donaldsa:tak: ale już jestem po kolacji (dietetycznej) kanapce z rzodkiewką, pomidorem, ogórkiem i salatą oczywiście zrobioną przez D:-)

Hey.

Mam do was pytanko-czy zauwazylyscie zeby wasze dzieciaczki zgrzytaly zebami:szok:Bo moja Naomi jak dzisiaj wstala to od rana wlasnie tak robi.Czy to normalne czy nie i jak temu mozna zaradzic??????

Dziekuje z gory.
ja też słyszałam że to na owsiki i u nas to B zazwyczaj zgrzyta.....

ZMYKAM JUŻ SPAĆ:tak:
DOBRANOC DZIEWCZYNY:-);-)
wreszcie miałam chwile na BB i doczytałam
a teraz nikogo już nie ma
pappa

witajcie kochane....
wczoraj miałam 2 zmianę ale wieczorem nadrobiłam wszystkie zaległości tylko nie miałam nastroju nic pisać.....
na zamkniętym skrobne więcej....

Witam dziewczyny. Przyszłam sie przywitać i uciekam zrobić oko, a zaraz później idę na test kwalifikacyjny i będę walczyć prace:-).
Trzymajcie kciuki
papa miłego dnia.

Witam.............

doczytalam ze zgrzytanie zebami to cukrzyca??? moze byc?? moj maly strasznie zgrzyta wiec nie straszcie mniteraz pora na kawe bo maly ma swoj program i siedzi jak wryty:dry::-p

Wpadne potem......

Witam.............

mniteraz pora na kawe bo maly ma swoj program i siedzi jak wryty:dry::-p

Wpadne potem......

CZyżby lista przebojów dla dzieci na vh1???

Ja też się witam z rana:tak: a dzis obiecywalam sobie że nie wlącze komputera póki wszystkiego nie zrobie i co? to jest silniejsze ode mnie :-D ale nawet nie siadam przeczytam tylko co zdążylyście już naskrobać i spadam.:tak::cool:

reklama
witam z rańca
ale mi nagadałaś majandra i teraz jak to zrobić żeby B się zbadał, hm mam sprzęt (mama ma cukrzyce i od niej dostałam komplet do badań poiomu cukru) ale B nie zechce ota taki męski upór

wiecie co się stało wczoraj dzieci jeździły po wsi (mieszkam w dużej wiosce z urzędem gminy i ośrodkiem) na rowerach i przybłąkał się z nimi szczeniak coś jakby owczarek ale taki mocno skundlon yma duże łapki ale głowa już nie i wielkie uszy i spał cała noc na ganku i wyżarł kotom jedzenie hm muszę napisać krtkę na słup może go ktoś szuka zatrzymalibyśmy go ale już brat męża szuka dla nas labradora albo owczarka niemieckiego a 2 psy to tłok ale jak nikt go nie zechce to albo go zostawię albo do mamy zawioze bo mają duże gospodarstwo i 3 duże psy ale jeden z nich to już mocno stary jest ma już 17/18 lat
dostałam tak bez okazji od mamci 100 na spodnie i jakiś topik i muszę skoczyć to wydać zanim się rozejdzie na jedzenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry