Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...a Stasiek od 17stej jeczal ze az uszy puchly ( zasnac nie mogl w wozku)...ale teraz polegl byl w lozeczku od reki...a ja koncze drugi kilogram czeresni
czasami mnie to wkurza że wszyscy (rodzice, W) traktują mnie jak dziecko.W prawdzie rozumiem że się o mnie martwią bo zaczynałam już trochę wariować całe dnie siedząc sama z dzieckiem ale sama też bym sobie poradziła (chyba) . Ta opiekunka wcześniej zajmowała się córką znajomych moich rodziców ale oni się przeprowadzili i właśnie od września jest wolna może to nie będzie takie złe rozwiązanie bo nawet jak będę w domu to Zuzia się do niej przyzwyczai ja będę miała czas żeby przygotować się do obrony , łatwiej mi będzie odkleić małą od cycka no i ta opiekunka jest bardzo tania to są argumenty na tak mojego męża a ja już sama nie wiem może rzeczywiście spróbuję myślałam też żeby we wrześniu wybrać się na taki mini kurs komputerowy żeby sobie co nieco po przypominać żeby nie było wstydu w tej nowej pracy zobaczyłabym przynajmniej jak Zuzia się zachowuje jak nie ma mnie w domu.
Pomimo tej burzy nadal jest parno. W Poznaniu jest obecnie burza,bo sąsiadka mówiła,że za 2 godziny będzie u nas. Oby nie. Bardzo boję się burzy w nocy. Może przygotuę świece na wszelki wypadek
w sumie dzisiaj mowilam M, ze chyba zakisimy druga beczke bo jak bedziemy je w takim tempie jedli to nam braknie