Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My czekamy aż sie wyśpimy i idziemy na spacerek przed snem bo ślicznie cieplutko:-)u nas teraz jesien:-( smutno, szaro i plucha. siedzimy w domku
My czekamy aż sie wyśpimy i idziemy na spacerek przed snem bo ślicznie cieplutko:-)

: Akurat wczoraj przez przypadek zajrzałam. Na ogół mam czas tylko na nasze podforum.:-(JAk ty dajesz radę zaglądać jeszcze na inne wątki ja ledwo ogarniam wrześniówki a na inne brak czasu. Podziwiam.
To ja się wypowiem, ok?;-) Już kiedyś o tym pisałyśmy. Na zabawach. Ja uczyłam przed ciążą maluszki angielskiego i z tego co zauważyłam to naukę języka obcego warto zacząć tak na dobre ok. 2-3 roku życia. Wcześniej dzieciaczki baaaardzo mało kumają. Co nie znaczy, że można wcześniej wprowadzić elementy nauki języka.kobietki, pozpwolicie, ze mzienie temat i znow was zadrecze:
jakie jest wasze zdanie na temat uczenia maluchow jezykow obcych? czesc z was jest za granica, czesc na pewno zna inne jezyki i co wy na to? ja jestem po filologii ros. i ang tez dobrze znam, dlatego juz dawno mailam ambicje uczyc julitkke od malenkiego tych jezykow. tylko jaks nie umiem sie zabrac. wydaje mi sie, ze nawet jak teraz do niej bede mowic, to nie zalapie. nie wiem kiedy zaczac. pomozcie:-)
kobietki, pozpwolicie, ze mzienie temat i znow was zadrecze:
jakie jest wasze zdanie na temat uczenia maluchow jezykow obcych? czesc z was jest za granica, czesc na pewno zna inne jezyki i co wy na to? ja jestem po filologii ros. i ang tez dobrze znam, dlatego juz dawno mailam ambicje uczyc julitkke od malenkiego tych jezykow. tylko jaks nie umiem sie zabrac. wydaje mi sie, ze nawet jak teraz do niej bede mowic, to nie zalapie. nie wiem kiedy zaczac. pomozcie:-)

U mnie sprawa jezyka wyglada nastepujaco ja do Hani mowie po polsku maz po turecku i niemiecku od wrzesnia chani bedzie miala nianie niemke wiec po niemicku do niej mowic bedzie jak pojdzie do szkoly to uczyc bedzie sie francuzkiego, hiszpanskiego lub angileskiego bo tych jezykow tu w szkole sie uczakobietki, pozpwolicie, ze mzienie temat i znow was zadrecze:
, żeby było łatwiej strawne.