Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po ostatniej klutni powiedzialam ze jnie zmieni swiojego zachowania to niech zapomni o drugim dziecku,bo niedosc ze teraz prawie zero mi pomaga to co bedzie przy dwojce.

Ale pospala dlugo

Wpadne pozniej.PapapappaHrudzia u nas jest teraz różnie- wcześniej kąpiel małego to była tylko z tatusiem ale od jakiegoś czasu jest na zmianę- i tak, jak ja kąpie sie z małym to tatuś maścikuje Damiana- jeżeli M się kąpie z małym to zmiana- ja oporządzam malucha.Laseczki, pytajnik znow pyta;-)
Podejrzewam ze wiekszosc wrzesniowych tatusiow kapie swoje maluszki ale! czy takze je mascikuje, karmi i oporzdaza az do polozenia do wyrka czy rczej wam przekazuje i reszte robicie wy? pytam sie bo zmaierzam wprowadzic zmiany![]()
Codziennie podczas kąpieli- jak czesto myjecie dzieciom glowki? nadal codziennie?
Ja wtedy od minimum dwóch godzin grzecznie lulama ja jeszcze bede bo chocby skaly sraly...nie zasne przed polnoca!![]()
Justyna przykro mi, ale nie znam żadnej dobrej placówki specjalizującej się w takich przypadkachDziewczyny, pisałam Wam o moim kuzynie,który miał zawał serca.
W wyniku niedotlenienia mózgu musi jak najszybciej rozpocząć rehabilitację. Chciałam prosić Was o pomoc... Szukamy dobrej placówki,która specjalizuje się w takich przypadkach. Jeśli znacie taką, podajcie namiary.
Będę wdzięczna

Znam to doskonale z autopsjija mam wpojone w ta moja pusta glowe, ze jak zostawiam mala z mama albo tesciowa, zeby cos zalatwic, to musze sie spieszyc i zaraz wracac, bo pewnie julitka placze, a one sie znia mecza!!! jakies obsesje mam!

i nie wiem o co chodzi.
no ale jeszcze do jutra zostanę bo mój tata ma dzisiaj 50 urodziny ;-)
) to my myjemy Zuzi co dziennie i normalnie spłukujemy prysznicem (Zuzce po tym co wyprawia na basenie wcale to nie przeszkadza
)Melduje, ze przymusowy idwyk ukoncziny, net odzyskany! Teraz bede tu codziennie, jeah!
:-)Mam pytanko, co się dzieje z Asikiem. Jak potoczyla jej historia, sa razem. wyskakuje mi z zamiast y co zrobic

Dziewczyny, wczoraj podczas kąpieli zauważyłam u Damian zaczerwieniony pępuszek- ale tak w środku. Czy spotkałyście sie już kiedyś czymś podobnym? maskara, ja nie mam bladego pojęcia co to może być- dodam, ze na otarcie to nie wygląda a ja jeszcze troszkę i zacznę siać panikę w domu bo na dokładkę dziecko mi sie cały czas drapie po uchui nie wiem o co chodzi.
Wrrrr czeka mnie wizyta u lekarza![]()