Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkich.Dzisiaj wrocilam do Anglii.To byly najsmutniejsze wakacje w moim zyciu bo odszedl moj tato,zaledwie tydzien widzial wnuki.Odszedl spokojnie w czasie snu.Moje serce sie kraja z bolu i zal mi mamy ktora zostala w polsce sama jak palec.
Przepraszam za ten smutny post.Pozolcie ze powolutku bede sie wdrazac na forum.Potrzebuje troche czasu zeby sobie wszystko poukladac.
Nuśka wszystkiego najlepszego! Jak najwiecej uśmiechu, zdrówka całej rodzinki i samych radosnych dni!
Doti gratulacjeNooo,wygląda na to że jestem pierwsza :-)![]()
:-)SUPER;-)
do tego ugot
kobietki, co gotujecie dzis na obiad? nie mam na nic pomyslu, ani checi.
czekam na propozycje![]()
Moja duma, honor maja tez inne zdanie...ale serce i nawet rozum podpowiada inaczej. Rozmyslalam duzo nad soba...Mimo to czuje sie do dupy...Już Ci pisałam że nie ważne jaka będzie Twoja decyzja pisz jesteśmy z Tobą (choć mam inne zdanie na ten temat) To z całego serduszka życzę aby się wam ułożyło.
Ja dzis robie chinszczyzne. Brazowy ryz, sos sojowy, kurczak i mieszanka chinska po angielskukobietki, co gotujecie dzis na obiad? nie mam na nic pomyslu, ani checi.
czekam na propozycje![]()

..hihi odezwala sie mlodzsza
A czemy pytasz? Zdrowy, wesoly a marudzenie da sie przezyc...choc dzis zaczal jeczesc baaardzo glosno ze az mnie to mocno wpieniloHrudzia ze Staśkiem ok, zdrowy, pogodny daje popalic czy jak zwykle słodziak niezniszczalny