reklama

Wrześniówkowe mamy

Zdrowka dla Mateuszka...ze tez trzeba lykac te antybioksy:wściekła/y::baffled:

Dzięki:tak: jeśli chodzi o ten antybiotyk to wiem że to konieczność bo lekarz do którego jest naprawdę dobry mimo że niema podejścia do dzieci i ludzi to i tak jest dobry w tym co robi:tak:
Dobrze że już masz lepsze samopoczucie bo ciągle o Tobie myśle i io calej tej sytuacji i nie pisze nic na zamkniętym bo niechce powtarzać slów pozostalych dziewczyn ale życze Ci jak najlepiej:tak:

reklama
ja doti i naomi ale się wam udało znów razem w ciąży heheheh
fajowsko
dzięki Carioca szukałam takiego postu wiem że P musi leżeć nic nie robić i zero nerwów i będzie piękny Staś albo Stasia ;-) tylko na to potrzeba czasu ale jak się trafia na pierwszą wizyte do konowałki która jest niedelikatna i mówi że 5 tydzień ciąży to wcale nie świadczy że ciąże się donosi i jak na usg bez wiedzy fachowej głoym okiem widać że coś nie pasi to jak tu być dobrej i spokojnej myśli
ja planuje ugotować rupniczek na jutro na obiad bo dziś ja z małą końcyłyśmy pomidorową i mam jeszcze troszkę lasagne

Naomi, no to CZAD! Ja z moich obliczeń myślę, że jestem w 6 tygodniu. Ale jak pisałam u gina jeszcze nie byłam. Do tego mogę mieć termin później, bo mam długie cykle.

Naomi, no to CZAD! Ja z moich obliczeń myślę, że jestem w 6 tygodniu. Ale jak pisałam u gina jeszcze nie byłam. Do tego mogę mieć termin później, bo mam długie cykle.

Super by bylo jakby to byl ten sam miesiac.Ja sie juz zapisalam na nowe forum mam z kwietnia.
Ale zrobilam gafe.Zle policzylam mieisace i nie potrzebnie zalozylam nowy watek "mamy z maja 2009".Czy ktoraz wie jak go usunac?????

Ale zrobilam gafe.Zle policzylam mieisace i nie potrzebnie zalozylam nowy watek "mamy z maja 2009".Czy ktoraz wie jak go usunac?????
Zauważyłam:-D Spróbuj: Edytuj, zaawansowana edycja i na górze samej jest kasuj wiadomość, jak nie zadziała (bo to może działa tylko do postów, nie do nowych wątków), to trudno, będzie wątek dla nowych mam;-)

Super by bylo jakby to byl ten sam miesiac.Ja sie juz zapisalam na nowe forum mam z kwietnia.

No będzie ten sam miesiąc. Mi termin wychodzi najpóźniej na 25 kwietnia. Ale nie wiem czy mi się chce przenosić na inne forum ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry