reklama

Wrześniówkowe mamy

Hurdzia super się czyta że jesteś szczęśliwa i wesola:tak:oby tak bylo jak najdlużej najlepiej to już zawsze:tak::-)
a ja się wkurzam bo jakieś 2 dni temu zrobilam formata, wgralam antywirusa no i dziś wlączylam żeby mi przeskanowal dysk C a tam aż 3 pliki zainfekowane i17 plików którychlepiej żebym nie otwierala:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a komputer prawie pusty więć skąd to się wzielo:confused::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś wkońcu przyszla piaskownica i jest super:tak:

reklama
a ja się wkurzam bo jakieś 2 dni temu zrobilam formata, wgralam antywirusa no i dziś wlączylam żeby mi przeskanowal dysk C a tam aż 3 pliki zainfekowane i17 plików którychlepiej żebym nie otwierala:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a komputer prawie pusty więć skąd to się wzielo:confused::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja w poniedziałek oddaję kompa do serwisu, ma niecałe pół roku , więc niech fachowcy się nim zajmą, bo ja jeszcze coś spierdzielę. Przyczyna rozstania z przyjacielem komputerem: Wyłańcza mi się sam równo co 2 godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to przeważnie w takich momentach, których niepowinien:no::no::no:

Dziś wkońcu przyszla piaskownica i jest super:tak:
Przyznam sie bez bicia :zawstydzona/y:;-)ze poszlam byl do takiej piskownicy i porobila babki...ale kupilismy zestaw plazowy wiec bede:dry:, jak gdyby nic:dry:, po legalu :dry:sie wyzywac na plazy ze Stasiem hehe

We mnie spokoj i radosc ale za to Stachulec jakis marudniejszy:baffled:...on ma chyba jakis barometr wmontowany kiedy mozna jeczec a kiedy lepiej mamy nie dolowac jeszcze bardziej...:rofl2::tak::-D

Przyznam sie bez bicia :zawstydzona/y:;-)ze poszlam byl do takiej piskownicy i porobila babki...ale kupilismy zestaw plazowy wiec bede:dry:, jak gdyby nic:dry:, po legalu :dry:sie wyzywac na plazy ze Stasiem hehe
dorośli przy dzieciach dziecinnieją:tak::-D Hurdzia i nie jesteś sama bo jak kupilam Mateuszkowi np,autko to D zachwycal się nim jak by to bylo dla niego a ja tez lubię takie dziecięce szaleństwa np. pojeździć na karuzeli i wlaśnie z dziećmi to moge robić a jak bym samia miala to nie:no::zawstydzona/y::-D

reklama
OOO Mateuszek się obudzil więc ja się żegnam bo muszę iść do banku zaplacić za auto i kupić jakiś nowy komplet zabawek do nowej piaskownicy:-D a co niech mają co im będę żalować wkońcu nie ma nic kepszego jak widzieć radość w oczkach dzieci:tak::-)
wpadne może wieczorkiem jak znajde troche czasu bo popoludniu umówilam się z koleżaką z liceum że ją odwiedze a też ma 2 dzieci więc szkraby się pobawią...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry