reklama

Wrześniówkowe mamy

nie było mnie u Was moze z 2 tyg a tu takie rewelacje
doti naomi moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

niewiele brakowalo a ja tez bym do Was dołączyła- wiadomo jak najlepiej się godzic z mężem;-);-) tylko ze ja narazie nie chce...

no nie moge super dziewczynki super!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam! wpadlam tylko, zeby sie przywitac i powiedziec jaka jestem wk*******! :wściekła/y: bo trzeba byc kretynem zeby majac meza policjanta nie wezwac policji w przypadku kolizji! :wściekła/y: ale jestem zla na siebie! a moglam miec wyremontowany samochod na koszt tej starej p****, ktora nawet po parkingu jezdzic nie potrafi! zreszta... nie pytajcie nawet... ide na inne watki, moze pozniej zajrze. jak mnie cholera nie zezre do tej pory! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale mam lenia:baffled: Muszę iść pranie powiesić do suszarni. I chyba zrobię sobie wieczór piękności. Taki jest plan,a w rzeczywistości nawet nie chce mi się dupska pod prusznic wtargać

Iza ale czad. Mam nadzieję, że dużych szkód nie było.

A ja dziś znów odpoczywałam, bo J zabrał Maję na wycieczkę do Ustki. Byli troche na plaży i mała brała udział w różnych konkursach, m.in. byli z Mam dziecko.
Parę nagród małych przywiozła.

Idę poczytac dalej.

witam! wpadlam tylko, zeby sie przywitac i powiedziec jaka jestem wk*******! :wściekła/y: bo trzeba byc kretynem zeby majac meza policjanta nie wezwac policji w przypadku kolizji! :wściekła/y: ale jestem zla na siebie! a moglam miec wyremontowany samochod na koszt tej starej p****, ktora nawet po parkingu jezdzic nie potrafi! zreszta... nie pytajcie nawet... ide na inne watki, moze pozniej zajrze. jak mnie cholera nie zezre do tej pory! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I co? zzarla cie?:-p:szok::-DA nie moglas poprosic o rozsadne'zadosc-uczynienie'?
Asiek - witaj...milo sie tak godzic z mezem, co? Ciesze sie za tak dobrze z wami:-)
A co? Marianny spia?:szok::crazy:;-)

ojj.. coś cieniutko tu naskrobałyście
Naomi-gratulacje!!! wiem, ze bardzo chciałaś więc tym bardziej sie cieszę
Iza- a duże straty?
Asiek-to widać, że godzenie było jak się patrzy:-D fajnie, że juz między Wami ok

No to piątek i przed mną dwa dni wolnego. Lubie piątki, w pracy zawsze czuć juz taką weekendową atmosferę..
Moje dziecko ma znowu nawrót obsesji na moim punkcie, nic tylko na rączki i nawet jak wychodzę do innego pomieszczenia to jest ryk nie z tej ziemi. Nie ma mowy o spacerowaniu w wózku, chce do mnie na ręce i tyle. Jak jest z tatą to ok, może jeździć i siedzi grzecznie, oczywiście pod warunkiem, że mnie nie widzi.. Mówię wam szok:szok: ręce mam już do kolan...

ojj.. coś cieniutko tu naskrobałyście
Naomi-gratulacje!!! wiem, ze bardzo chciałaś więc tym bardziej sie cieszę
Iza- a duże straty?
Asiek-to widać, że godzenie było jak się patrzy:-D fajnie, że juz między Wami ok

No to piątek i przed mną dwa dni wolnego. Lubie piątki, w pracy zawsze czuć juz taką weekendową atmosferę..
Moje dziecko ma znowu nawrót obsesji na moim punkcie, nic tylko na rączki i nawet jak wychodzę do innego pomieszczenia to jest ryk nie z tej ziemi. Nie ma mowy o spacerowaniu w wózku, chce do mnie na ręce i tyle. Jak jest z tatą to ok, może jeździć i siedzi grzecznie, oczywiście pod warunkiem, że mnie nie widzi.. Mówię wam szok:szok: ręce mam już do kolan...

No to odpowiedziałaś sobie, wykorzystaj to puki tak jest, i odpoczywaj, bo niedługo może i z tatą nie zechce jeździc

Hrudzia kochana a jak u Ciebie samopoczucie, lepiej???????

dzien dobry bardzo:-)
Hrudzia kochana a jak u Ciebie samopoczucie, lepiej???????
No wlasnie juz napisalam...ale posta mi wcielo.:crazy:
Mam zjefajny humor. W koncu jego twarz sie rozpromienila a ja uslyszlam tyle cieplych slow (w koncu)hmmm
Ledwo zyje bo cala noc sie tak godzilismy ze...:szok::-)
Pewnie tak bedzie do nastepnego razu...ale nie chce o tym teraz myslec. Chce sie cieszyc cieszyc i cieszyc:-):-):-) i...
...pichcic bo w sobote ma nie przyjechac 3 londyczykow tylko 8 lub 10:szok::-)Ale co tam, lubie wyzwania:-p:tak::laugh2:

reklama
dzien dobry bardzo:-)

No wlasnie juz napisalam...ale posta mi wcielo.:crazy:
Mam zjefajny humor. W koncu jego twarz sie rozpromienila a ja uslyszlam tyle cieplych slow (w koncu)hmmm
Ledwo zyje bo cala noc sie tak godzilismy ze...:szok::-)
Pewnie tak bedzie do nastepnego razu...ale nie chce o tym teraz myslec. Chce sie cieszyc cieszyc i cieszyc:-):-):-) i...
...pichcic bo w sobote ma nie przyjechac 3 londyczykow tylko 8 lub 10:szok::-)Ale co tam, lubie wyzwania:-p:tak::laugh2:

No to się bardzo cieszę z dobrych widomości. A Ty juz nie wywołuj wilka z lasu : cyt: " Pewnie tak bedzie do nastepnego razu..." Ma byc dobrze i już.

A co do gotowania to j będzie dumny z Ciebie boś Ty kuchara pierwsza klasa:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry