Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko co z tego, z kolei ja nie mogłam zasnąć.
Z jednej strony fajnie, bo tego chciałam, a z drugiej... no cóż, szefowie się nieco zdziwią. W pierwszej ciąży o tej porze już byłam na pierwszym L4 ale w sumie pracowałam do 7 miesiąca.

Napisze cos do smiechu.Wczoraj bylam na zakupach i musiala kupic plyny pod prysznic i bylam tak zafascynowana kolorystyka i zapachami pewnych plynow ze je kupilam-az 3.Maz wieczorkiem poszedl sie kompac bierze pierwszy z brzegu plyn i krzyczy do mnie z lazienki ze te plyny nie chca sie pienic.Co sie okazalo nie kupilam plynow pod prysznic tylko odrzywke do wlosowAle bylam wsciekla.A maz sie ze mnie smial.

Dobrze ze udrozniacza do rur nie kupilas w nowych kolorowych opakowaniach heheA moje dzieciecie obudzilo mnie/nas lagodnie o 7.oo, dostalo mleko i cicho jeszcze spi...czyzby Niezniszczalny is Back?Cześc Babonki. Wpadłam sie przywitać i stwierdzam, że moje dziecko jednak nie uznaje sobót i dzień jak co dzień o 6 pobudkaPospane ma mama. Jutro pewnie będzie sie ojciec wściekał, bo niedziela jedyny dzień kiedy to może pospać
![]()

Fiu fiu ma gest chlopak:-)A Maciuś wczoraj miał gościa.Tą dziewczynkę co na zamkniętym zdj wklejałam. Przyjął ją chrupkami, biszkoptami i herbatką winogronową
![]()

Kubus? Urwis? Maruda? Jeczydupa? Wrzask? itd?My wstalismy o 6 rano. Zjedliśmy wmuszane śniadanie. I na siłe poszliśmy spać.
A ja idę po jakieś psychotropy do apteki bo zaraz wybuchne!!!!!!!!!!!!!
Generlanie MAM DOŚĆ!!!!! Chyba mnie deprecha dopadła!!!!!

pierwszy raz Stas ma cos takiego i akurat teraz i tu. Do lekarza nie pojdziemy bo jak, w niedziele? a i tak pewnie paracetamol przepisze. Co robic?

Dzieki kochana...syrop sie juz kisi a Stas... sie kisi w pokojuHrudzia czosnek. i syrop z cebuli.
Czosnek wszędzie porozkładaj, ( ja zawsze napokrywki od słoików) i rozgniec niech się nawdycha a jak spi to do łóżeczka, alby jak najbliżej dróg oddechowych.
A syrop: pokrój dwie cebule w kostkę i zasyp 2 łyżkami (od zupy) cukrem wymizej wszystko i tak ugniec ( w słoiku ) jak puści sok to dawaj małemu do picia ikla razy dziennie.

...az oczy szczypia od tego czosnku. Zupelnie jak w jakims szynku zydowskim hehe