30Agulka
Wrześniowe mamy'07
później doczytałamAgulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
później doczytałamAgulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej![]()

No powaga. Opijamy sie winem, maz je koacje a Staskowi piosenki na mp3 nagrywam.
ale mam humor zwazony bo popsula sie lodowka, potem pralka...jakas czarna seria. Przyjaciolka tez mnie zniecheca do Jamajki z powodu huraganow...aaaa szkoda gadac.
:-(Landlorda...Ja sie alkoholizuję, maz wygrzebał moje ulubione winko takie z wizerunkiem Matki Boskiej na etykiecie. Powiedzialam mu zeby juz nie pił, bo jest moje. Niebawem zaczne pisac jakbym pisała stopami.
Hruda - no ale wieje tam jeszcze czy nie? Pralka i lodowka to Wasza wlasnosc czy landlorda?
Ale kij z tym - prac bede recznie, dobrze ze udalo mie sie dzis dwie pralki 'zrobic'przed wyjazdem. A zamiast lodowki poki co korzytsamy z zamrazalki.

;-)a o co chodzi z tymi próbkamiA ja nie dostałam jeszcze nic![]()
Ja sie alkoholizuję, maz wygrzebał moje ulubione winko takie z wizerunkiem Matki Boskiej na etykiecie. Powiedzialam mu zeby juz nie pił, bo jest moje. Niebawem zaczne pisac jakbym pisała stopami.
Hruda - no ale wieje tam jeszcze czy nie? Pralka i lodowka to Wasza wlasnosc czy landlorda?
Landlorda...Ale kij z tym - prac bede recznie, dobrze ze udalo mie sie dzis dwie pralki 'zrobic'przed wyjazdem. A zamiast lodowki poki co korzytsamy z zamrazalki.
A czy wieje? ch... wie;-)
A winko to Renskie widze saczysz, w niebieskiej flaszeczce.