gagulec
wrześniowa mama 2007
A ja nie dostałam jeszcze nicWłaśnie przyszły próbki tuszu do rzęs, aż dwa dostałam.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja nie dostałam jeszcze nicWłaśnie przyszły próbki tuszu do rzęs, aż dwa dostałam.

Chyba dzis z mezem wybierzemy sie razem na Sopot by night. Pierwszy raz od zajscia w ciaze wychodzimy razem, nie licząc wesel.
A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.
A co do słomki to jak zakręcam ten bidon to robi sie jakies cisnienie i wypycha troche wody słomką, jak tak wypychało to dałam Stasiowi i zakumal ze tam jest picie i jakos poszło.
Idę się wykąpać, pół Sopotu nie musi sie dzis zastanawiać co tak wali.

a do mnie miała przyjść koleżanka ale cos się nie odzywa :-( a ja mam w lodóweczne pyszne czerwone winko, ale co tam jej strata hiihihi
tylko najpierw musze gary po obiedzie umyc wrrr...
popoludniu bylam na jazdach i nie zdązylam
Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..cześć BBony, ale się opuściłam w forumAle proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..
U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
Maleństwo ma 7,5mm i bije mu serduszko, sama wczoraj widziałam :-)
No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)
ja tez bym chciała drugie, ale to za jakiś rok może