reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
cina, ty jestes z kielc, tak? ja pochodze z nowej slupi, wiesz gdzie to jest?[/QUOTE]

Tak jestem z kielc, no jasne ze wiem gdzie jest nowa slupia chociaz nie bywam tam wcale;-)

Chyba dzis z mezem wybierzemy sie razem na Sopot by night. Pierwszy raz od zajscia w ciaze wychodzimy razem, nie licząc wesel.

A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.

A co do słomki to jak zakręcam ten bidon to robi sie jakies cisnienie i wypycha troche wody słomką, jak tak wypychało to dałam Stasiowi i zakumal ze tam jest picie i jakos poszło.

Idę się wykąpać, pół Sopotu nie musi sie dzis zastanawiać co tak wali.

Chyba dzis z mezem wybierzemy sie razem na Sopot by night. Pierwszy raz od zajscia w ciaze wychodzimy razem, nie licząc wesel.

A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.

A co do słomki to jak zakręcam ten bidon to robi sie jakies cisnienie i wypycha troche wody słomką, jak tak wypychało to dałam Stasiowi i zakumal ze tam jest picie i jakos poszło.

Idę się wykąpać, pół Sopotu nie musi sie dzis zastanawiać co tak wali.

Hehe to niezłego psikusa Wam Stasiu sprawił hehehh:-D:-D:-D:-D

Dobrze, że możecie sobie gdzieś razem sami wyjść :-) czasami taki odpoczynek od Szkrabów jest potrzebny szczególnie po takiej długiej przerwie :-)
Życzę miłego wieczorku ;-)

A ja ten spędze sama w domku.. Mój K poszedł z szefem na piwko :dry: a do mnie miała przyjść koleżanka ale cos się nie odzywa :-( a ja mam w lodóweczne pyszne czerwone winko, ale co tam jej strata hiihihi

Zuzia już zasypia :-) a ja zaraz włączę sobie Barwy Szczęścia :-D tylko najpierw musze gary po obiedzie umyc wrrr...:crazy: popoludniu bylam na jazdach i nie zdązylam:baffled:

cześć BBony, ale się opuściłam w forum :baffled: Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..

U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
Maleństwo ma 7,5mm i bije mu serduszko, sama wczoraj widziałam :-)

No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)

cześć BBony, ale się opuściłam w forum :baffled: Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..

U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
Maleństwo ma 7,5mm i bije mu serduszko, sama wczoraj widziałam :-)

No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)

Witam witam :D i dziekuje za gorące przywitanie :-)
Ale fajniutko, takie maleństwo miec znowu w brzuszku:-) życze powodzenia:tak: ja tez bym chciała drugie, ale to za jakiś rok może

Witam.
Widzę , że klaudii obiecała i siedzi dziś z nami

Doti odpoczywaj ile się da. Planujesz pracowac do końca czy na zwolnienie idziesz?
Jak fajnie widziec takie maleństwo na USG.

Asia KC - piszesz cześc babeczki i tylko tyle.??????

Ok nie ma nikogo to ide sobie> pa

Ostatnia edycja:
reklama
Doti!!! Wielgachne gratulacje!!!!!!! Ale masz fajnie! Maluszek w brzuszku i świat zaczyna się na nowo! :-D
Agulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej :tak:
W skrócie - nie mam czasu na nic, nadrobić nie mam szans więc nic nie wiem co u Was (może z Majandrą uda mi się spotkać to mi streści ;-)) . U nas przedszkole, dom, plac zabaw...
Mąż w poniedziałek idzie na operację palca (będą mu zszywali ścięgno). Ja zabiegana. Ciężko mi zorganizować chwilę czasu wolnego dla mnie a jak już siądę wieczorem to zasypiam :sorry2:

Buziaki - cieszę się że Was widzę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry